ȘTIRI

Miron Cozma a organizat un miting în Capitală, miercuri

Participanţii, printre care s-au numărat membri ai partidului din mai multe judeţe, inclusiv pensionari, s-au adunat în jurul orei 10.30, cu steaguri şi eşarfe tricolore, în Piaţa Victoriei, informează Realitatea.net.

„Ne-am asumat responsabilitatea de a sărbători Ziua Muncii în fiecare an, pentru că aceasta aparţine muncitorilor şi, implicit, partidului nostru. Nu a fost un număr mare de oameni, dar eu zic că a fost o reuşită. Au participat cam 150 de oameni, însă, ca reprezentativitate, putem spune că au fost mii”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Miron Cozma.

Din faţa Guvernului, participanţii au mers pe traseul Calea Victoriei – Piaţa Naţiunile Unite – bd. Naţiunile Unite – bd. Libertăţii – rond Coşbuc – str. Mitropolit Nifon – Piaţa Libertăţii – str. Constantin Istrati – parcul Filaret, marşul încheindu-se în jurul orei 14.30.

Întrebat dacă îşi menţine intenţia de a candida la preşedinţie, Cozma a răspuns afirmativ. „Sigur. Este decizia politică a partidului”, a spus el.

Potrivit reprezentanţilor autorităţilor, la mitingul din Piaţa Victoriei au participat aproximativ 70 de persoane, dintre care au ajuns în parcul Filaret în jur de 30.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button