ARHIVA B365

Mirel Palada a cumpărat de la RA-APPS un apartament în Piaţa Romană

Mirel Palada, consilier cu rang de secretat de stat al premierului Victor Ponta, a cumparat, anul trecut, un apartament de la RA-APPS pe strada Mihai Eminescu din capitala, intr-un bloc situat la aproximativ 250 de metri de Piata Romana, au declarat surse guvernamentale pentru Hotnews.ro.

Intrebat de reporter daca a cumparat apartamentul prin licitatie sau negociere directa sau de ce a ales sa cumpere de la RA-APPS si nu din piata, acesta s-a limitat in a transmite un mesaj ironic: „Si eu te iubesc”.

 Nu e clar cat a platit Mirel Palada pentru acest apartament si in ce conditii l-a cumparat (licitatie sau negociere directa).

In acelasi imobil ar mai locui si Augustin Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale, si procurorul general al Romaniei Tibriu Nitu. In plus, in blocul de pe Mihai Eminescu ar mai locui si presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, sustin mai multi locatari.

La o solicitare Hotnews cu privire la imobile vandute pe strada Mihai Eminescu in 2014, RA-APPS a transmis o lista cu 29 de imobile, precizand pentru fiecare adresa, suprafata utila si terenul aferent, etapa de vanzare (licitatie sau negociere), pretul de pornire al licitatiei si pretul de vanzare. In raspunsul RA-APPS se arata ca „numele persoanelor fizice sau juridice care au adjudecat imobilele mentionate in tabelul anexat nu pot fi facute publice facute publice fara acordul, in scris, al acestora”.

Suma incasata de RA-APPS in anul 2014 pentru un apartament cu o suprafata utila de 143,31mp a fost de 149.000, iar pentru unul de 171 mp suma s-a rdicat la 166.000. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button