BAZAR

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Sâmbătă se vor anunța câștigătorii, în FINALĂ

MIREASA PENTRU FIUL MEU Al optulea sezon al emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” se apropie de final.

Sâmbătă, 29 august, va fi transmisă în direct, de la ora 20:30, marea finală a emisiunii, potrivit romaniatv.net.

Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea emisiunii, susține că așteaptă cu nerăbdare finala.

„Aștept cu foarte mari emoții, dar și cu părere de rău, totodată, finalul acestui sezon, pentru că e o despărțire de oamenii cu care împart cel mai mare timp din zi, într-un an de zile. Chiar dacă nu le arăt mereu, ei îmi sunt, cumva, prieteni. Ne cunoaștem stările, problemele… Orice despărțire e grea, însa, în același timp mă bucur pentru ei că au ajuns aici.

Nu e ușor să-ți rupi un an din viață de tot ceea ce ai mai drag și mai comod și să ajungi finalist al celui mai longeviv reality show din lume. Unii dintre ei vor pleca mai bogați și împliniti sufletește, pentru că vor pleca o familie. Alții vor pleca așa cum au venit. Dar, în orice caz, nimeni nu pierde. Va fi o seară încărcată de emoții și tensiune, de clipe de agonie și extaz.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2015 FINALA Va fi o seară fascinantă, magică și vom trăi fiecare secundă la intensitate maximă. Se vor declara marii câștigători ai acestui sezon. De la ora 17.00, la ora 19.00, vor avea loc transmisiunile live din Casă, cu toate pregătirile pentru finală, iar de la ora 20.30 ne întâlnim la Antena 1 până după miezul nopții pentru marea finală live, „Mireasă pentru fiul meu”, a declarat Mirela Boureanu Vaida pentru SpyNews.ro, potrivit sursei citate.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button