BAZAR

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, miercuri, 9 decembrie: Dacă aş alege cu inima, m-aş căsători cu Valentina

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, miercuri, 9 decembrie 2015. Cu bradul pe fundal, adunate in jurul mesei, concurentele s-au apucat de lista cu produse de sarbatori pana cand au inceput discutiile. Luiza: „Loredana m-a jignit! Tudor a plecat de langa ea deoarece atat ea cat si prietenele ei au incercat sa-l influenteze la nominalizari! Am stat cateva duminici langa Mihaela la intocmirea listei de cumaparaturi deoarece fiul meu manca de la ea. Multi refuza sa permita verificarea propriilor liste!”

Dezbaterile de la lista cu produse a fost doar incalzirea. Adevaratul razboi a inceput a doua zi, o data cu venirea cumparaturilor. Recalcularea listei de cumparaturi a scos la iveala numeroase nereguli. Dupa cercetari asidue, Loredana le-a acuzat pe doua dintre mame ca au depasit bugetul.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, miercuri, 9 decembrie 2015. La petrecerea de ziua Natasei au dansat cu totii, dar nu impreuna ci separat. Mai interesant decat showul din living a fost improvizatia din dormitor. Valentina si Aurel mpfm5 i-au imitat pe ceilalti petrecareti.

Desi multora le e clar ca Florentina si Tudor MPFM 5 ar face un cuplu frumos, Lavinia e de alta parere. Mai in gluma mai in serios concurenta incearca sa faca pe cupidon. Iata ce i-a spus Crinei intr-o seara: „Crina, stii ca Tudor te pomeneste destul de des!”

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, miercuri, 9 decembrie 2015. La ceas de seara, Adriana MPFM5 i-a spus actulului iubit ca l-a placut pe Ionut, actualul sot al Monicai, din sezonul 1 MPFM.

Zadarnic sentimentele dau pe dinafara pe cand arta conversatiei devine o povara. Valentina se pregateste de casatorie, dar Aurel inca ezita. Desi a cerut-o de sotie pe Valentina, gandul insuratorii il ingrozeste pe Aurel: „Daca as alege cu inima, m-as casatori cu Valentina chiar acum, dar mintea imi spune sa mai astept!”

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, miercuri, 9 decembrie 2015. Conflictele dintre fete continua. Emilia: „Natasa foloseste un vocabular extrem de urat! La inceputul acestui show matrimonial m-a rugat sa aflu daca lui Constantin MPFM5 ii place de ea!” Natasa: „Emilia il pupa ziua pe actualul iubit, iar noaptea saruta poza fostului iubit!”

Sursa: mireasapentrufiulmeu.org


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button