MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, MARŢI, 10 NOIEMBRIE 2015. Împărţirea cumpărăturilor, câmp de luptă la MPFM5

de:
10 nov. 2015
4 Afișari
MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, MARŢI, 10 NOIEMBRIE 2015. Împărţirea cumpărăturilor, câmp de luptă la MPFM5

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, MARŢI, 10 NOIEMBRIE 2015. Multa pasiune s-a pus in joc pentru realizarea sceenetelor de Halloween. Talente nebanuite au iesit la iveala. In timp ce unii chiuiau de bucurie, tristetea apasa sufletele celorlalti. Castigatorii competitiei scenetelor au vizitat castelul faimosului Dracula! Valentin: „Celelalte echipe si-au dorit sa castige sceneta numarul cinci! Doamna Luiza a pariat impotriva propriului fiu! Am fost avertizat ca ceilalti s-au aliat impotriva noastra! De multe ori, doamna Luiza nu-si asuma responsabilitatea pentru propriile declaratii!” Luiza: „Nu am pariat impotriva fiului meu, ci am fost realista. Nu inteleg atitudinea de superioritate pe acare o are Adriana, imi vorbeste rastit.”

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, MARŢI, 10 NOIEMBRIE 2015. Cuvinte neplacute au inghetat inima unui indragostit, dar priviri suave o topesc indata. Florentina se indoieste ca intentiile lui Tudor in privinta unei relatii sunt serioase!

Mai multe fete au acuzat-o pe Emilia ca si-a schimbat atitudinea dupa ce a primit mai multe cadouri din partea sustinatorilor. In urma cuvintelor auzite pe materialul video, Emilia a izbucnit in plans!

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, MARŢI, 10 NOIEMBRIE 2015. Emilia: „De cand primesc daruri, doar Adriana si Valentin se bucura pentru mine!”

Natasa: „Din doua cuvinte, Emilia iti adreseaza fie o jignire, fie o amenintare!”

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, MARŢI, 10 NOIEMBRIE 2015. Emanuel: „Pe Natasa o deranjeaza ca nu o bag in seama! Nici macar nu ma uit la ea! Are o silueta de invidiat, arata foarte bine!”

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, MARŢI, 10 NOIEMBRIE 2015. Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 noiembrie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay.

Sursa: mireasapentrufiulmeu.org

Cookies