MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, LUNI, 9 NOIEMBRIE 2015. Un nou cuplu la Mireasă pentru fiul meu

de:
09 nov. 2015
1 Afișari
MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, LUNI, 9 NOIEMBRIE 2015. Un nou cuplu la Mireasă pentru fiul meu

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, LUNI, 9 NOIEMBRIE 2015. Se spune ca graba strica treaba, dar nici prea domol sa nu fii. Ezitarile lui Nicolae le-au adus pe fete in pragul disperarii! O lunga perioada concurentul a oscilat in privinta fetelor care ii erau pe plac. Desi l-a placut, Emilia si-a pierdut rabdarea. Loredana: „Simteam ca ma va alege pe mine!”

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, LUNI, 9 NOIEMBRIE 2015. Ai grija sa nu te grabesti cand pe drumul dragostei pasesti. Poate nu o gasesti pe cea cu care te potrivesti, dar incercarea moarte n-are. Cosmin: „Am spus ca vreau sa cunosc mai multe fete, dar am ramas la Oana, ea e fata care-mi place!”

Ranit de replici taioase si tachinari nemiloase, Alexandru nu mai poate rezista. O suferinta udata cu lacrimi amare a pus stapanire pe sufletul sau. Reprosurile baietilor l-au adus in pragul disperarii.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, LUNI, 9 NOIEMBRIE 2015. Suspine amare au anuntat destramarea unei prietenii considerata de nezdruncinat. Mihaela: „Adriana are o parere total gresita fata de mine. Eu sunt impacata cu mine ca nu am vorbit nimic despre ea!” Natasa: „Emilia a pus monopol pe Adriana, isi petrece tot timpul cu ea!”

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, LUNI, 9 NOIEMBRIE 2015. Razboiul dintre Emanuel si Natasa continua. Emanuel: „Natasa este un suflet rau, este cea mai rea din concurs! Trebuie sa isi ceara scuze fata de cei pe care i-a jignit. Nu inteleg de ce vrea sa ma aduca pe mine in platou sa stie lumea ca am jignit. Eu am auzit ca cele doua fete care au povestit despre problemele care le-au avut cu fostii iubiti, ca vorbeau care le-a batut mai rau! De aceea am facut o parodie!” La randul ei Natasa sustine ca Emanuel este un personaj: „Spune ce doreste la adresa oricui, dar cand este tras la raspundere, se simte nedreptatit!”

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, LUNI, 9 NOIEMBRIE 2015. Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 09 noiembrie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay.

Sursa: mireasapentrufiulmeu.org

Cookies