MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2015: Unde poţi vedea înregistrarea emisiunii MIREASĂ PENTRU FIUL MEU

de:
29 sept. 2015
7 Afișari
MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2015: Unde poţi vedea înregistrarea emisiunii MIREASĂ PENTRU FIUL MEU

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2015: 

Emisiunea MIREASĂ PENTRU FIUL MEU CONTINUĂ. Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 septembrie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay, informează blogul emisiunii, care prezintă şi câteva pasaje din ediţia de ieri:

Alexandru: „Nu ma las, o astept pe Emilia atat cat este nevoie! O vreau pe Emilia!” Inarmat cu sfaturi de la fete, Alexandru a trecut la actiune, dar Emilia nu vrea sa se grabeasca.

Luiza: „Tudor este mult prea agitat! Ar trebui sa discute cu toate fetele! I-am spus ca este egoist si se gandeste doar la el! Ne-am acuzat unul pe celalalt de egoism. Mi se pare ca se comporta ca si cum este presat sa faca un cuplu.”

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2015: 

 Oana: „Nu pot forma un cuplu cu Ciprian fara sa am sentimente!” Nu doar acesta a fost singurul inceput care nu a dus spre formarea unui cuplu. Refuzat de Cristina, Stefan a dat cartile pe fata. Robert: „Am surprins-o pe Cristina privindu-ma insistent!”

Emanuel a facut o serie de afirmatii greu de digerat. In urma declaratiilor halucinante facute la adresa fetelor, concurentul a patruns in „barlogul leoaicelor”. Ana-Maria: „Emanuel a fost provocat de baieti sa catalogheze fetele in acel mod neplacut!”

Chiar daca Marius a fost eliminat, Mihaela nu duce lipsa de pretendenti. Constantin isi joaca sansa cu incredere. Emanuel: „Mi-am dorit ca Mihaela sa imi acorde mai multa atentie, dar ea a refuzat! Este un baiat care este mai caricatura decat Valentin! Tudor este acela!”

Cookies