Mircea Solcanu ar fi demisionat de bună voie de la Acasă TV

de:
05 feb. 2014
0 Afișari
Mircea Solcanu ar fi demisionat de bună voie de la Acasă TV

„ACASĂ TV, postul care difuzează emisiunea „Poveştiri de noapte”, prezentată de Mircea Solcanu, îşi exprimă oficial scuzele pentru situaţia creată de moderatorul show-ului menţionat mai sus. Regretăm situaţia care implică familia Anghel ca urmare a mesajului postat de Mircea Solcanu pe pagina lui de Facebook. Comportamentul inadecvat al lui Mircea Solcanu s-a bazat pe suferinţele personale şi pe problemele lui de sănătate. Mircea Solcanu a decis să renunţe la postul său în cadrul echipei ACASĂ TV cu speranţa că gestul lui va dovedi cât de mult regretă cele întâmplate”, scrie în comunicatul emis de postul TV, scrie eva.ro.

Mircea Solcanu a publicat, săptămâna trecută, un mesaj pe pagina sa de Facebook, însă l-a şters o dată cu contul de pe reţeaua de socializare. „Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi.

Ce sumă aţi încasat în urma participării la emisiuni tv? Sper, însă, ca Bunul Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil… şi nu trebuie să-l mănânce vreun căţel, există şi cancer şi leucemie şi tetrapareză”, scria Mircea Solcanu. Revoltaţi, cei care au citit aceste lucruri oribile i-au trimis o avalanşă de mesaje de indignare şi de ameninţare.

Prezentatorul de la Acasă Tv şi-a cerut apoi scuze şi a avut probleme şi la serviciu: a fost trimis în concediu două săptămâni de şefi, care l-au ameninţat cu concedierea.

„M-am închis în casă, mi-e frică şi să mai merg pe stradă, am primit nenumărate ameninţări cu moartea. Mi-e frică să ies pe stradă”, a mărturisit pentru Click! Mircea Solcanu. Semn că relaţiile cu colegii şi şefii s-au răcit, Mircea Solcanu nu a mai mers nici măcar la petrecerea de 16 ani a postului Acasa TV, care a avut loc sâmbătă seara, într-un club din Capitală. Dacă la finalul celor două săptămâni de concediu şefii lui Solcanu vor decide că acesta trebuie concediat, prezentatorul s-a şi gândit la o alternativă.

„Ar putea să se întoarcă la Constanţa, oraşul natal, unde ar putea să facă din nou radio, meseria sa de bază. El speră că nu se va întâmpla acest lucru şi că va reveni la emisiunea „Poveştiri de noapte de la Acasă”, a povestit o sursă din apropierea prezentatorului TV.

Cookies