ARHIVA B365

Mircea Sandu renunţă la FRF şi la renta viageră de 75.000 euro/an. Va intra în POLITICĂ

Mircea Sandu a anuntat, in ziua in care a renunțat la renta viageră și la postul de președinte de onoare, că își va schimba radical cariera.

Omul care a condus fotbalul românesc timp de 24 de ani a anunțat că va sta timp de un an în vacanță, pentru ca apoi să intre în politică, potrivit realitatea.net.

„Un an mi-am luat pauza din orice fel de activitate intensa, urmand sa imi pregatesc niste proiecte de investitii, afaceri si, de ce nu, politica”, a spus Mircea Sandu.

„Am decis ca începând de astăzi să renunţ la funcţia de preşedinte de onoare al FRF, precum şi la toate facilităţile viagere care mi-au fost oferite statutar şi legal de Comitetul Executiv al FRF. Nu mai pot accepta ca numele meu să fie legat de o echipă de impostori condusă de un tânăr format parcă la şcoala comsomolului sovietic şi de un reprezentant al fostei cooperative, care în loc să se preocupe de prezentul şi viitorul fotbalului duc un război cu duşmanul de clasă reprezentat de Mircea Sandu şi apropiaţii săi. În această luptă s-a alăturat bineînţeles şi camarila noului preşedinte, formată din consilieri dubioşi care mai ieri umblau bezmetici pe străzi”, a precizat Sandu, conform Mediafax.ro.

Mircea Sandu a acuzat, într-o conferinţă de presă, lipsa de transparenţă de la FRF şi a subliniat că nu va mai candida pentru Comitetul Executiv al UEFA.

Renta viageră de 50.000 de euro pe an şi celelalte beneficii stabilite, la 5 martie, de Comitetul Executiv al FRF pentru preşedintele de onoare Mircea Sandu au fost anulate, în luna iunie, de Adunarea Generală extraordinară a federaţiei.

Conform pachetului stabilit atunci, Mircea Sandu avea o rentă viageră în valoare de 75.000 de euro anual, drept de administrare a etajului 2 al unei clădiri a FRF, orice intervenţie chirurgicală sau recuperare medicală plătită de FRF, o limuzină de la FRF şi benzina decontată indiferent de numărul de kilometri parcurşi, telefon, personal angajat cu salarii în limita a 5.000 de lei lunar, deplasări la meciurile echipei naţionale cu decontarea cazării la hotel de cinci stele şi diurnă de 500 de euro pe zi. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button