ARHIVA B365

Mircea Sandu: Primăria să scadă din chiria la Arena Naţională biletele gratuite pentru Consilieri

„E greu să se joace meciurile astea din septembrie în provincie pentru că trebuie să anunţi cu 90 de zile locul de desfăşurare. Plus că am pus în vânzare pachete de bilete. Aici e un stadion cu facilităţi, e mai uşor de organizat un meci. E mai uşor chiar şi cu cei care cer invitaţii de pe la Parlament, de la Guvern, pentru că ai unde să le dai. Guvernul e în parte proprietar, ca şi Primăria, la Arena Naţională, beneficiază de nişte gratuităţi. Consiliul General are o hotărâre prin care noi suntem obligaţi, deşi plătim, să le oferim fiecărui membru un bilet gratuit şi câte un loc de parcare. Deci un bilet la VIP costă 800 de lei. Deci 40.000 de lei… înseamnă 10.000 de euro. Deci 10.000 de euro scoate-mi-i din contractul ăla de 40.000 pe care îl plătesc. Să îi scadă, aşa ar fi normal”, a declarat Mircea Sandu, citat de Mediafax.

În luna martie a acestui an, Consilierii Generali ai Capitalei au votat un proiect prin care au drept de acces gratuit la orice eveniment desfășurat pe Arena Națională. 

Referitor la gazonul de pe Arena Naţională, Sandu a spus că în cea de-a doua jumătate a lunii august vor avea loc lucrări de înlocuire a terenului de joc.

 „Am discutat cu directoul de la ALPAB, după meciul cu Slovacia, în perioada 15-26 august, se va decoperta şi se va schimba gazonul în totalitate. S-a jucat foarte des pe el, într-o săptămână s-au jucat 4 meciuri, şi e foarte mult pentru un gazon. Să sperăm că după achiziţionarea maşinăriilor de aerare, de fotosinteză, să îl avem cât mai repede. Ne rugăm ca Steaua să joace în play-off manşa tur în deplasare şi returul acasă. Şi să vedem ce se întâmplă şi cu Astra, că şi ea e cu un pas în play-off”, a spus președintele FRF.

Primarul General Sorin Oprescu a afirmat în urmă cu o săptămână că gazonul de pe Arena Națională va fi refăcut înaintea meciului de fotbal România-Ungaria, ce va avea loc pe 6 septembrie. Edilul Capitalei a spus că încă nu se știe dacă gazonul va fi schimbat în totalitate sau doar pe bucăți, acest lucru urmând a fi decis abia după ce va fi inspectat de un „specialist”. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button