ARHIVA B365

Mircea Sandu:”Nimeni nu mai îngrijește Arena Națională. Până nu se face licitație, nu avem teren”

„Îl caut de destul de mult timp, prin intermediari, pe domnul primar general. Vreau să ne vedem, pentru că, iniţial, acest stadion îl vedeam ca pe o zonă comercială pe partea lui exterioară, circulată permanent. O spun mereu şi o să o repet până când cineva va face lucrul ăsta, pentru că altfel este o bucată de beton care stă aici. Şi că nu s-a făcut licitaţia internaţională aprobată în Consiliul Local, pentru ca cineva să vină să opereze acest stadion„, a declarat Sandu, scrie realitatea.net.

Mircea Sandu a afirmat că Arena Naţională se află, în prezent, în responsabilitatea a doi angajaţi din cadrul Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB). „Cât timp nu va avea un operator şi se va ocupa ALPAB, săracii ce să facă că au doi oameni şi unul singur stă pe aici… Nimeni nu mai îngrijeşte şi nici nu mai ştiu cine a tuns terenul la Dinamo cu «U» Cluj. E clar că dacă nu se iau măsuri pentru refacerea de la bază cu aparatura de iluminat, cu aerarea, nu o să avem teren. Avem un stadion, ne uităm la el şi cu asta basta. Nu e nicio circulaţie pe aici, aici trebuia să fie viu încontinuu, să ai cafenele, restaurante, cazionuri, magazine, bănci, tot ce trebuie”, a mai spus Sandu.

După ce constructorul Arenei Naţionale, Max Boegl a pierdut procesul cu firma controlată de Adrian Oprişan, Gama Verde, pentru starea precară a gazonului de la partida România – Franţa, Mircea Sandu a precizat: „Nu îmi displace că a pierdut, pentru că erau foarte aroganţi. Când dădeam să spun ceva de cum sunt aşezate scaunele, care nu sunt în dreptul lojelor, reprezentantul Max Boegl ne lua la mişto”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button