Mircea Sandu: Arena Naţională nu are nicio restricţie de a organiza competiţii la nivel european

de:
21 mart. 2014
0 afișări
Mircea Sandu: Arena Naţională nu are nicio restricţie de a organiza competiţii la nivel european

„Nu e nicio problemă cu Arena Naţională. Acest stadion nu are nicio restricţie de a organiza competiţii de nivel european. Nu trebuie mărită capacitatea, pentru că se organizează meciuri la acest nivel inclusiv pe stadioane de 30.000 de locuri. Pe de altă parte, construidu-se în Parcul Sportiv Naţional o sală de 12.000 de locuri, patinoar, o academie de tenis, automat în proiectele respective sunt prevăzute şi locuri de parcare. Aceste parcări se vor construi, deci nu trebuie făcut nimic în plus la parcările existente”, a spus Sandu, citat de Mediafax. 

Federaţia Română de Fotbal a depus, la 20 mai 2013, candidatura oficială a Bucureştiului pentru găzduirea de meciuri din cadrul turneului final al Campionatului European din 2020, ce va fi organizat în 13 oraşe europene.

Dosarele de candidatură vor fi depuse până cel târziu la 25 aprilie 2014, iar Comitetul Executiv al UEFA va alege cele 13 oraşe în septembrie 2014.

Arena Nationala are mai multe probleme în diverse sectoare, conform unui raport UEFA. Stadionul de 234 de milioane de euro trebuie modificat urgent, pentru că, altfel, România riscă să piardă organizarea Campionatului European de fotbal din 2020. Detalii, aici. 

CITEŞTE ŞI Scaunele colorate de la o peluză a Arenei Naţionale, schimbate în bătaie de joc.Cum explică Primăria. 

Cookies