BAZAR

Mircea Lucescu, implicat într-un accident rutier în Capitală. Are un plămân perforat

A fost nevoie de un echipaj de descarcerare pentru a scoate o victimă din maşină. Accidentul a fost unul violent, însă, potrivit lui Bogdan Opriţa, coordonator SMURD, aparent, una dintre victime nu a suferit răni grave.

În autoturismul implicat în impactul violent se aflau doi bărbaţi, unul de circa 40 de ani şi altul de 60 de ani, care a fost suferit o contuzie toracică destul de severă. În urma accidentului, Mircea Lucescu a fost încarcerat.

Maşina fostului antrenor al echipei naţionale de fotbal a României a fost avariată în urma unui impact violent cu o altă maşină.  Mircea Lucescu a vrut să vireze la stânga, nu s-a asigurat, iar tramvaiul care a venit din spate a lovit maşina antrenorului. Autoturismul pe care îl conducea selecţionerul a fost aruncat apoi pe contrasens într-o altă maşină. Din primele cercetări, călătorii tramvaielor nu ar fi răniţi.

Daniel Vasile, purtător cuvânt ISU Bucureşti, a declarat că victimele au fost duse cu ambulanţa la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi transportate apoi la Spitalul Universitar pentru investigaţii medicale suplimentare.

Surse medicale au declarat, pentru Gsp, că fostul selecţioner al naţionalei de fotbal nu are leziuni semnificative şi este în afara oricărui pericol.

România TV anunţă însă că, în urma accidentului, antrenorul şi-a rupt trei coaste, dintre care una i-a perforat un plămân, generând astfel o hemoragie internă.

Lucescu se afla la volanul unui autoturism Kia Solenzo, două victime din Kia , celălalt bărbat din maşină a suferit leziuni uşoare. Șoferii au fost supuşi testelor de alcoolemie, iar rezultatele au fost 0.

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că a vorbit la telefon cu antrenorul Mircea Lucescu, acesta spunându-i că în urma accidentului de maşină în care a fost implicat are dureri la o coastă, dar în rest este bine.

În zonă se circulă normal, doar tramvaiele de pe linia 1 au fost blocate circa o oră pe traseu.

Andrei Georgescu, şeful Unităţii de Primiri Urgenţe de la Spitalul Universitar, a făcut o declaraţie de presă cu privire la starea de sănătate a antrenorului Sahtior Donetsk. Potrivit medicului, pacientul, deşi internat la terapie intensivă, este stabil hemodinamic, conştient, iar examenele imagistice şi de laborator arată că viaţa lui Mircea Lucescu nu este în pericol. La ora 19.00, antrenorul va fi supus unor noi examinări RMN şi CT.

Medicul anunţă că familia vrea să păstreze cât mai mult discreţia. În ceea ce priveşte identitatea celui de-al doilea pasager din maşina antrenorului, şeful UPU nu a putut preciza decât că bărbatul de 40 de ani este un apropiat al lui Mircea Lucescu.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button