MIRCEA DIACONU – EUROPARLAMENTARE, REZULTATE: 14,2% în Suceava, un mandat, conform exit-polluri

de:
26 mai 2014
2 Afișari
MIRCEA DIACONU - EUROPARLAMENTARE, REZULTATE: 14,2% în Suceava, un mandat, conform exit-polluri

MIRCEA DIACONU – EUROPARLAMENTARE, REZULTATE: 

MIRCEA DIACONU, EUROPARLAMENTARE – REZULTATE OFICIALE PARȚIALE – Independentul MIRCEA DIACONU este cotat cu 6,8% din voturile exprimate, conform numărătorii oficiale parțiale a voturilor la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014, după numărarea voturilor în 95% din secțiile de vot. Astfel, el ar fi câștigat un loc de europarlamentar. În unele zone, MIRCEA DIACONU ar fi ieșit chiar pe locul doi în votul alegătorilor:  

Potrivit numărătorii paralele făcute de PDL în municipiul Suceava, în care nu sunt incluse şi rezultatele din două secţii de votare, candidatul independent Mircea Diaconu, a obţinut 3.663 voturi (14,20 %).

MIRCEA DIACONU este cotat cu peste 5% din voturile electoratului de rezultatele exit pollurilor la alegerile europarlamentare 2014 de către mai multe case de sondare a opiniei publice.

 

MIRCEA DIACONU – EUROPARLAMENTARE, REZULTATE: SONDAJ CURS – TVR

MIRCEA DIACONU – 5,91%

SONDAJ REZULTATE Exit-poll Operations Research difuzate de Antena 3

Mircea Diaconu: 4,3%

REZULTATE OFICIALE EXIT POLL ORA 21:00 ROMÂNIA TV CSCI

MIRCEA DIACONU – 4%

MIRCEA DIACONU – EUROPARLAMENTARE, REZULTATE:  Exit-poll-urile arată că Mircea Diaconu a obținut un scor de 4% (CSCI), respectiv 4,3% (Operations Research).

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, politicianul a vorbit despre această victorie.

MIRCEA DIACONU – EUROPARLAMENTARE, REZULTATE: „Așa a fost să fie. Spun un singur lucru: fiecare are dreptul la o părere și fiecare a avut o părere. Și eu am avut o opinie, dar mai departe vom vedea ce va fi. În această campanie, eu nu am avut resurse. Cred că nu resursele sunt cheia acestei povești. Ele nu înseamnă procente mai mari, iar acest lucru se vede. Este un partid care avea resurse fenomenale și se bucura de vizibiliate peste tot, dar care nu face nici măcar pragul cerut. Rămâne de discutat modul în care se face campanie în România”, a spus Mircea Diaconu la Antena 3.

Întrebat de Răzvan Dumitrescu dacă se așteaptă ca unele instituții să-i pună piedici în drumul către Parlamentul European, candidatul independent pentru alegerile europarlamentare a adăugat: „Mă gândesc o clipă pentru a răspunde… DA! Deja au apărut niște efecte, dar le vom trata la fel ca pe cele de până acum. Eu îmi voi vedea de drumul meu”.

MIRCEA DIACONU – EUROPARLAMENTARE, REZULTATE: „In fiecare dimineata cand ma trezesc am sperante, nu doar astazi. Am votat pentru ca am acest drept si este un drept castigat cu greu. Mai devreme a venit o doamna cu o varsta fabuloasa, abia trecea strada, dar a venit sa voteze. Este un act de civism”, a comentat Mircea Diaconu, citat de antena3.ro.

MIRCEA DIACONU – EUROPARLAMENTARE, REZULTATE:  Diaconu si-a depus, in 26 martie, la BEC, dosarul de candidatura si listele de sustinatori pentru a intra in cursa pentru alegerile europarlamentare in calitate de candidat independent.

„Este important, în bătălia pe care o ducem de zece ani pentru a dovedi care este forţa politică pe care românii o consideră cea mai legitimă, faptul că noi am obţinut un scor de peste 40% şi partidul preşedintelui Băsescu un scor de 6%, un scor egal cu al lui Mircea Diaconu”, a spus Pona.

MIRCEA DIACONU – EUROPARLAMENTARE, REZULTATE:  El a arătat că vrea să îl felicite sincer pe Mircea Diaconu, despre care a spus că este primul candidat cu adevărat independent ales vreodată în România.

„Are tot meritul pentru ceea ce a făcut în viaţă, în cariera politică, în această campanie şi sunt convins că va reprezenta România cu mândrie în Parlamentul European”, a spus Ponta.

Cookies