ARHIVA B365

MIRCEA DIACONU ar fi câștigat un mandat de europarlamentar, susțin rezultatele unor exit polluri

MIRCEA DIACONU este cotat cu peste 5% din voturile electoratului de rezultatele exit pollurilor la alegerile europarlamentare 2014 de către mai multe case de sondare a opiniei publice. 

SONDAJ CURS – TVR

MIRCEA DIACONU – 5,91%

SONDAJ REZULTATE Exit-poll Operations Research difuzate de Antena 3

Mircea Diaconu: 4,3%

REZULTATE OFICIALE EXIT POLL ORA 21:00 ROMÂNIA TV CSCI

MIRCEA DIACONU – 4%

Exit-poll-urile arată că Mircea Diaconu a obținut un scor de 4% (CSCI), respectiv 4,3% (Operations Research).

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, politicianul a vorbit despre această victorie.

„Așa a fost să fie. Spun un singur lucru: fiecare are dreptul la o părere și fiecare a avut o părere. Și eu am avut o opinie, dar mai departe vom vedea ce va fi. În această campanie, eu nu am avut resurse. Cred că nu resursele sunt cheia acestei povești. Ele nu înseamnă procente mai mari, iar acest lucru se vede. Este un partid care avea resurse fenomenale și se bucura de vizibiliate peste tot, dar care nu face nici măcar pragul cerut. Rămâne de discutat modul în care se face campanie în România”, a spus Mircea Diaconu la Antena 3.

Întrebat de Răzvan Dumitrescu dacă se așteaptă ca unele instituții să-i pună piedici în drumul către Parlamentul European, candidatul independent pentru alegerile europarlamentare a adăugat: „Mă gândesc o clipă pentru a răspunde… DA! Deja au apărut niște efecte, dar le vom trata la fel ca pe cele de până acum. Eu îmi voi vedea de drumul meu”.

„In fiecare dimineata cand ma trezesc am sperante, nu doar astazi. Am votat pentru ca am acest drept si este un drept castigat cu greu. Mai devreme a venit o doamna cu o varsta fabuloasa, abia trecea strada, dar a venit sa voteze. Este un act de civism”, a comentat Mircea Diaconu, citat de antena3.ro.

Diaconu si-a depus, in 26 martie, la BEC, dosarul de candidatura si listele de sustinatori pentru a intra in cursa pentru alegerile europarlamentare in calitate de candidat independent.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button