ARHIVA B365

Mircea Băsescu a ajuns la DNA: „E treaba lui Bercea ce spune”

Fratele şefului statului a ajuns la DNA, cu maşina personală şi însoţit de un avocat, în jurul orei 17.40.

El şi-a făcut drum cu greu spre intrarea în sediul Direcţiei, în condiţiile în care a fost aşteptat de zeci de reporteri şi cameramani.

„Măi, oameni buni, daţi-o-ncolo de treabă…”, le-a spus Mircea Băsescu jurnaliştilor care au aglomerat drumul de la parcare la intrarea în DNA, astfel încât acesta a avut nevoie de câteva minute pentru a parcurge o distanţă de cel mult 30 de metri.

El nu a răspuns la niciuna dintre întrebările jurnaliştilor, singurul comentariu fiind legat de afirmaţiile lui Bercea Mondial: „E treaba lui Bercea ce spune”.

În același timp, a fost citat de DNA, pentru ora 17.00, și Mihai Căpățână, fost președinte al filiialei PDL din Drăgănești Olt. 

Antena 3 a făcut publice, miercuri seară, înregistrări audio-video din care rezultă că fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni ca Bercea Mondial să scape de închisoare, iar şeful statului ar fi ştiut despre acest demers.

Înregistrările au fost difuzate în prezenţa lui Pavel Abraham, avocatul fiului lui Bercea Mondial, care a afirmat că familia acestuia a decis să le facă publice în contextul unor „suspiciuni cu privire la seriozitatea cu care se face ancheta” legată de plângerea pe numele lui Mircea Băsescu, pentru un presupus trafic de influenţă.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button