ARHIVA B365

Mircea Băsescu ar putea fi transferat la spitalul Penitenciarului Jilava. Are probleme de sănătate

Fratele preşedintelui ar putea fi transferat în perioada următoare la Spitalul Penitenciarului Jilava, deoarece suferă de afecţiuni cardiace, scrie romaniatv.net.

În urmă cu aproximativ cinci ani de zile, Mircea Băsescu a suferit o intervenţie chirurgicală pe inimă. De atunci se află sub stricta supraveghere a medicilor cardiologi şi urmează un tratament medicamentos. În arestul Poliţiei Capitalei, unde se află în prezent, acesta a primit pe lângă mâncare şi haine, medicamentele pe care le ia de circa cinci ani de zile.

În cazul în care magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti îi resping contestaţia pe care a făcut-o Mircea Băsescu la decizia Tribunalului Bucureşti şi menţin starea de arest preventiv, atunci fratele preşedintelui ar putea solicita, invocând problemele de sănătate, să fie transferat din celula de la Poliţia Capitalei, la Spitalul Penitenciarului Jilava. Acolo sunt medici specialişti în cardiologie şi aparatură de ultimă generaţie.

Fratele şefului statului, Mircea Băsescu, a fost arestat vineri, fiind acuzat că ar fi primit 250.000 de euro pentru ca Bercea Mondial să scape de închisoare.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button