Lui Mircea Badea i s-a interzis accesul la Bilanțul lui Traian Băsescu

de:
20 dec. 2014
0 Afișari
Lui Mircea Badea i s-a interzis accesul la Bilanțul lui Traian Băsescu

Mircea Badea s-a dus la Palatul Cotroceni, unde spera să asiste la ultima conferință de presă susținută de Traian Băsescu în calitatea de președinte al României. „M-am îmbrăcat prezidențial ca să îmi iau adio de la el. Sunt îmbrăcat așa cum era el îmbrăcat în ziua în care a spus adio, PDL.

Un adio adevărat va fi când va intra la pușcărie definitiv. Sunt convins că Traian Băsescu nu e pregătit pentru mine și pentru multe alte lucruri. A fost protejat în fața justiției.

O să îi adresez o singură întrebare, importantă pentru data și locul în care suntem. Dacă voi fi atacat, voi contraataca.”, a spus Badea la Antena 3.”

Deși figura pe lista de jurnaliști trimiși spre acreditare de Antena 3 alături de Iosif Buble, Sabina Iosub și Ionuț Cristache, Badea nu a putut să intre în Palat împreună cu cei 3 colegi ai săi. Nu i s-a oferit nicio explicație despre interzicerea accesului.

Mircea Badea, realizatorul Emisiunii „În gura presei” de la Antena 3 a anunțat că va fi prezent la conferința de sfârșit de mandate de președinte al României susținută de președintele Traian Băsescu, scrie stiripesurse.ro.

Anuntul a fost facut de Antena 3 care sustine ca Mircea Badea va fi prezent la eveniment alaturi de reporterul acreditat al Antenei 3 la acest eveniment.

Cookies