BAZAR

Mircea Badea revine în disputa pe averea lui Robert Turcescu: ATAC DUR pe Facebook

„Japita securista, binomista si milionara mananca cacat securistic, ca de obicei. Adevarul: eu am castigat definitiv procesul cu ANAF, inclusiv recursul facut, ce sa vezi, de administratia Ponta. Rahat turcesc(u)„, a scris Mircea badea pe Facebook.

Fostul jurnalist Robert Turcescu, candidat al PMP la Primăria Capitalei, deţine mai multe terenuri şi locuinţe, dar şi conturi bancare şi acţiuni, potrivit declaraţiei de avere depuse la BEM. Realizatorul TV Mircea Badea a comentat averea de milioane a fostului jurnalist, spunând că „o sa ne uităm în curând la Turcescu cum ne uităm la Sima”.

Replica lui Turcescu nu a întârziat să apară:  Antena 3 e aici? Intrucit va vad preocupati de declaratia de avere a subsemnatului (in stilul vostru arhicunoscut deja!) va pun dau ocazia sa reflectati asupra citorva aspecte:

1. Mi-am platit toate impozitele datorate statului roman, n-am facut optimizari fiscale in conturi offshore si nici n-am practicat smecheria cu incasarea banilor pe „drepturi de autor” pentru a diminua taxele datorate statului. Motiv pentru care n-am facut parte din grupul celor care au dat in judecata ANAF, primind apoi „iertarea” de datorii din partea administratiei Ponta. E clar?

2. N-am avut contracte cu statul roman sau pe bani publici. E clar?

3. Intrebare: domnul Gadea si ceilalti indatorati ai domnului Voiculescu, au la ora actuala calitatea de terti popriti in actiunea de recuperare a banilor pe care statul roman trebuie sa-i incaseze de la Dan Voiculescu? Pentru ca s-ar putea recupera, totusi, sute de mii de euro! Daca sint terti popriti, e bine, daca nu, e o problema! Sper ca e clar!”,

CITEŞTE ŞI AVEREA lui Robert Turcescu. Mircea Badea: „O să ne uităm în curând la el cum ne uităm la Sima”

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button