BAZAR

Mircea Badea, reclamat de Eli Roman la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării

Eli Roman l-a reclamat la CNCD pe Mircea Badea. Totul a pornit de la un moment mai puţin plăcut pentru jurnalista de la Realitatea TV, petrecut în timpul unei transmisii live. Aceasta s-a bâlbâit şi, ulterior, s-a blocat, fiind nevoie de intervenţia din studio şi întreruperea transmisiei. Evenimentul a stârnit un val de ironii pe Facebook, iar Mircea Badea a prezentat aşa-zisa gafă în emisiune, în stilul său caracteristic, scrie obiectiv.info.

La scurt timp, Eli Roman a lămurit situaţia şi a explicat că a fost vorba despre o cădere de calciu provocată de sarcină.

„Îi anunţ pe toţi colegii mei inclusiv pe cei care s-au repezit că nişte ulii să mă persifleze că sunt însărcinată în 5 săptămâni. Motivul căderii mele din live-ul de ieri după amiază de la Realitatea Tv a fost o cădere de glicemie care mi-a cauzat o încleştare a gurii, nemaiputând să vorbesc. Data viitoare, mai puneţi şi o întrebare! Jurnaliştilor profesionişti. Tocmai din cauza acelei crize traversez o perioada critică care îmi pune în pericol sarcina motiv pentru care stau la pat până săptămâna viitoare”, a scris jurnalista pe Facebook.

Se pare că Eli Roman a mers mai departe şi a depus o sesizare la CNCD. „Fabulos! La plangerea aleia de la Realitatea care nu era in stare sa vorbeasca fara prompter. Noaptea mintii!”, a scris Badea pe Facebook, prezentând citaţia de la CNCD.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button