Mircea Badea l-a ironizat pe Nicușor Dan după apariția unei poze trucate cu Primarul Capitalei pe internet

18 mart. 2021
269 Afișari
Mircea Badea l-a ironizat pe Nicușor Dan după apariția unei poze trucate cu Primarul Capitalei pe internet

Mircea Badea l-a ironizat pe Nicușor Dan, primarul Capitalei, după apariția unei poze trucate cu acesta pe internet.

Realizatorul TV Mircea Badea l-a ironizat pe Nicușor Dan, Primarul General al Bucureștiului, după ce pe Facebook a apărut o poză modificată care îl înfățisează pe acesta cu un aspect puțin mai neîngrijit, nternauții adaugându-i edilului un cuib de berze deasupra părului.

Mircea Badea a comentat marţi seară, în propria emisiune de la Antena3, despre poza virală și noul look adoptat de Nicuşor Dan.

Mircea Badea l-a ironizat pe Nicușor Dan

Mircea Badea l-a ironizat pe Nicușor Dan: ”La barza chioară îi face Dumnezeu cuib, cum era?”

”Freza domnului Nicuşor Dan, este fără dar şi poate tare. Adică, nu ai cum, meserie. La barza chioară îi face Dumnezeu cuib, cum era? Dumneavoastră aţi văzut că eu, ocazional aşa, din când în când, mă rad în cap? Mă tund singur, pentru că am zis să mă protejez de COVID, să nu periclitez, să nu zădărnicesc combaterea răspândirii bolii și mă tund singur cu mașina. Poate și dânsul se tunde o dată pe an, poate și dânsul e anti-pandemic. V-ați gândit la asta? Deci nu știu de ce atâtea miștouri pentru freza lui Nicușor Dan. Mie mi se pare foarte haioasă. Eu am râs așa, dar totuși, astea nu sunt glume, vă rog foarte mult să terminați și să reveniți la un ton sobru, corect”, a spus Mircea Badea, la Antena 3.

Ieri, Nicușor Dan, Primarul Capitalei, a transmis o solicitare președintei Curții de Apel prin care cere consiliere juridică în chestiunea suspendării PUZ-urilor din București.

Cookies