Mircea Badea îl atacă pe Oreste: „Cum să mănânci rahat cu polonicul şi să minţi ca un porc?”

de:
16 sept. 2013
2 Afișari
Mircea Badea îl atacă pe Oreste:

„Cum ma sa fii tu mason, dac, iubitor de lupi si caini, crestin tip becali, prieten cu costi ionita, luigi mitoi wanna be, sa predici ticalosia politicienilor si sa iei bani de la ei si in acelasi timp sa mananci rahat cu polonicul si sa minti ca un porc?”, a scris Badea, dupa care a revenit, la scurt timp cu un alt mesaj: „Daca esti mason, dac, iubitor de lupi si caini, crestin tip becali, prieten cu costi ionita, luigi mitoi wanna be, daca predici impotriva politicienilor si iei bani de la ei, de ce sa mai stai angajat la aia care „si-au intors fata de la neam si tara?” Banii e buni?”, notează wowbiz.ro.

Badea promite dezvaluiri de senzatie despre Oreste in emisiunea sa. „Netul nu e locul potrivit pentru adevar pentru ca e plin de cretini si manipulari. „Fratele meu”, nu in sens masonic, eu nefiind, doar el, a ales sa ma insulte si sa ma calomnieze public fara niciun motiv sau emotie. Tot ce am facut eu a fost ulterior acestui moment. Voi pune in ordinea corecta toata tarasenia in aceasta seara, in emisiune. Dupa care, oricat de mult ii plac banii, constiinta lui de mason/dac/ecologist/torserist/becalist/zamolxeist va trebui sa si actioneze. O sa-l ia dacu. (fara r)”, a mai scris Mircea pe site-ul de socializare.

Duminică seară, Oreste i-a dedicat si el o postare pe Facebok lui Mircea Badea, folosind un citat din Coelho: „Adevăraţii prieteni sunt aceia care se află alături de noi atunci când ni se întâmplă lucruri bune şi se bucură de victoriile noastre. Falşii prieteni apar în momentele grele, cu mutra plouată, „de solidaritate” cu noi, dar de fapt suferinţa noastră îi consolează pentru viaţa lor mizerabilă.”

Cookies