Mircea Badea, despre URMĂRIREA PENALĂ a lui PONTA: „Așa scapă de probleme Coldea-Kovesi-Stanciu”

de:
05 iun. 2015
1 afișări
Mircea Badea, despre URMĂRIREA PENALĂ a lui PONTA:

„Asa se taie cazul Rarinca. Asa se taie scandalul ICCJ-DNA-SRI. Asa se schimba majoritatea parlamentara. Stop si de la capat!

Cred ca decizia rentabila pentru Ponta este demisia, dintr-un motiv foarte simplu: mai bine sa ramana in constiinta publica faptul ca m-a dat jos binomul SRI-DNA, fata de ticalosia caruia exista chiar acum importante scandaluri publice, decat sa ma dea jos in Parlament vamesul Blaga de manuta cu Alina Gorghiu Dej.

Imi e totusi foarte greu sa-l vad pe Ghinion cocotat pe un piedestal “anticoruptie” intrucat exista sase case cumparate din leafa de profesor care-l acuza de coruptie.

Pana la urma, romanii merita modul stalinist in care este condusa tara lor si consecintele care decurg din asta. Basescu si oamenii pe care i-a pus in functiile cheie si care conduc si acum Romania au inteles ca suntem reflexivi, pasivi, superficiali, manelisti si vegetali. E adevarat, nu chiar toti”, a scris Badea pe blog.

 
„P.S. Mi-a placut cum s-a comportat Ponta la iesirea din DNA.”, a mai scris Badea pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis cere DEMISIA PREMIERULUI VICTOR PONTA, URMĂRIT PENAL DE DNA pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni), complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălare de bani. Conform procurorilor, PONTA a săvârșit aceste fapte pe vremea când era avocat. El este acuzat şi de conflict de interese, infracţiune săvârşită în perioada când era premier. Totodată, conform sursei citate, PONTA a folosit o parte din sumele obţinute de la SCA „Şova şi Asociaţii” pentru cumpărarea a două apartamente de lux într-un complex rezidenţial situat în Bucureşti.

VICTOR PONTA ESTE ACUZAT DE CONFLICT DE INTERESE pentru că în calitate l-a propus ministru la Transporturi pe DAN ȘOVA. DETALII, AICI

Klaus Iohannis a cerut, vineri, DEMISIA PREMIERULUI VICTOR PONTA. Premierul Victor Ponta a anunţat însă că „doar Parlamentul poate să mă demită”Primul ministru este URMĂRIT PENAL DE DNA pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălare de bani. Ponta este acuzat şi de conflict de interese. 

 
Cookies