BAZAR

Mircea Badea despre Cătălin Tolontan: „Eşti cretin şi abject”

Scandalul dintre Mircea Badea şi Cătălin Tolontan a pornit de la articolul publicat de Tolontan pe blogul său, în care șeful Gazetei Sporturilor scrie că „Informații din interiorul redacției României Libere confirmă faptul că suma de 23 de milioane de euro împrumutați de Astra către Medien Holding nu a ajuns niciodată la ziarul România Liberă”.

„Pe scurt: nu ziariștii au mîncat banii asiguraților de la Astra, așa cum s-a spus pînă azi. Și nu ziarul trebuie să-i returneze, ci Medien Holding, unde Dan Adamescu poate pune înapoi banii, că el știe pe ce i-a folosit. Administrator la Medien Holding este fiul său, Alexander, așa că are tot interesul să rezolve situația”, afirmă Cătălin Tolontan.

Și pentru Mircea Badea, subiectul ASF – România Liberă a fost o pâine bună de mâncat zilele astea, însă el a tras subiectul, ca de obicei, spre Băsescu.

La câteva ore după postarea lui Tolontan, vine și replica suburbană a lui Mircea Badea pe Facebook, care postează un link la articolul „colegului” de la GSP:

„M-as fi mirat ca basistul asta delirant sa nu ne arate pixelul albastru. Stiiim, propaganda basista e imaculata si produce bani din vanzari si publicitate.
P.S. Am si eu o sursa anonima care confirma ca esti cretin si abject”.

Sursa: reportervirtual.ro


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button