MIRCEA BADEA BĂTAIE VIDEO. MIRCEA BADEA, pus la punct de motociclistul care l-a batut

de:
10 nov. 2014
2 Afișari
MIRCEA BADEA BĂTAIE VIDEO. MIRCEA BADEA, pus la punct de motociclistul care l-a batut

MIRCEA BADEA BĂTAIE VIDEO. „Imi asum faptul ca nu am putut sa-l invinetesc decat superficial pe Mircea Badea. Puterea mea de a lovi a fost cu mult depasita de super-puterile lui: alergatul si incasatul. Merita un nume de ring: Mircea Badea aka Alergatorul Incasator”, a scris Teodor Emi pe pagina sa de Facebook.

MIRCEA BADEA BĂTAIE VIDEO. De asemenea, motociclistul s-a aratat deranjat de reactia lui Badea de dupa meci:

„Mircea Badea isi arata vitejia punand pe altii sa ma dovedeasca, ceva ce el nu va fi in stare vreodata sa faca personal. E de rasul lumii. Nu am nimic de demonstrat in fata lui si nici in fata altuia. Cine vrea sa ma respecte ma respecta, cine nu sa fie sanatos. AM destui prieteni, nu duc lipsa aprecierii lui. O sa ma bat in meciuri dar nu ca vrea el si cu cine vrea el decat daca plateste serios pentru meci.I-am facut un hatar cand am acceptat sa-i dau sansa la un meci cu mine dupa ce a recunoscut ca a ras toata lumea de el atunci cand l-am provocat live. Al doilea hatar costa Mr.Alergator Incasator Rusinos este ca nu stie sa piarda onorabil si mai rusinos este ca politizeaza meciul, altceva nu stie.A fost fair play la meci apoi a inceput iar cu prostiile lui. Atata stie, atata face…. PUNCT!”

MIRCEA BADEA BĂTAIE VIDEOMIRCEA BADEA, BĂTUT DE MOTOCICLIST, LA KEMPO, KO TEHNICVineri seară, MIRCEA BADEA A LUAT BĂTAIE DE LA MOTOCICLISTUL Teodor Emi, care l-a provocat pe realizatorul TV, în urma amenințărilor și jignirilor aduse motocicliștilor. Teodor Emi, motociclistul luptător, a câștigat detașat, iar Mircea Badea s-a accidentat. 

MIRCEA BADEA BĂTAIE VIDEO. În august, pe când Mircea Badea realiza emisiunea ”În gura presei” în aer liber, în semn de protest faţă de arestarea patronului Antenei 3, Dan Voiculescu, prezentatorul TV s-a arătat deranjat de zgomotul făcut de motociclişti, pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti. ”Tot o să rezolv eu un handicapat mintal din ăsta, de o să intru în pârnaie pe bune, 10 ani cu executare măcar”, a fost reacţia lui Badea la auzul motoarelor de motocicletă turate.

MIRCEA BADEA A MÂNCAT BĂTAIE DE LA MOTOCICLIST, VIDEO. Cum se apără Badea pe Facebook pentru KO.

MIRCEA BADEA BĂTAIE VIDEO:Mircea Badea explică de ce a pierdut meciul. Ce îi transmite motociclistul

Cookies