BAZAR

Mircea Badea, atac incredibil la adresa judecătorilor, după arestarea lui Dan Diaconescu

”Dosarele de santaj ale lui Diaconescu erau niste compuneri incoerente, infantile, cu pretentii de acte juridice. Dar „justita” nu m-a dezamagit nici de aceasta data: pluton de executie, mercenariat, scelerare, tot tacamul.P.S. Pe cei care l-ai condamnat pe doctorul Bradisteanu in aberatia aia de dosar eu i-am blestemat. Crancen. In cel mai arhaic, autentic, sincer si profund mod cu putinta”, a scris Mircea Badea pe pagina sa de facebook, potrivit realitatea.net.

Judecătorii Curții de Apel București au prezentat sentința definitivă în procesul în care Dan Diaconescu este acuzat de șantaj. Patru ani și șase luni de bază, plus un spor de un an pentru o a doua condamnare, au decis judecătorii, pentru două cazuri de șantaj. În aceeași sentință, lui Dan Diaconescu i se interzice activitatea în presa de orice fel timp de cinci ani de la executarea pedepsei.

Medicul Şerban Brădişteanu a fost condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare pentru favorizarea infractorului. El ar fi făcut în aşa fel încât Adrian Năstase să stea în spital 7 zile, deşi starea de sănătate a fostului premier nu necesita spitalizareai impusă de medicul Brădişteanu. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button