BAZAR

Mircea Badea, atac asupra „colonelului sub acoperire” Robert Turcescu

UPDATE MApN nu comentează cazul TURCESCU.

„În legătură cu informaţiile referitoare la Robert Turcescu, apărute în spaţiul public în ultimele zile, facem următoarele precizări: Ministerul Apărării Naţionale nu face niciun fel de comentariu pe marginea acestui subiect. M.Ap.N. aplică legile ţării şi consideră că dezbaterile care pot aduce atingere imaginii Armatei României nu sunt benefice. Dacă se vor constata nereguli, alte instituţii ale statului sunt abilitate să se pronunţe”, se arată în comunicatul Ministerului Apărării.

Mircea Badea l-a caracterizat în termeni duri pe ROBERT TURCESCU după mărturisirea făcută de acesta din urmă, scrie realitatea.net.

„Faptul că ROBERT TURCESCU este un porc… am stabilit de foarte mult timp încoace. Este indubitabil: Robert Turcescu este porc. Nimic nou. Acum că porcul face un joc este limpede. Este foarte clar. Ce fel de joc este acesta? Pentru a nu-l amplifica… eu spun să rămânem circumspecți. Repet: în aceste momente se produce un joc. Nu mi-e clar ce fel de joc. Oricum… Robert Turcescu rămâne un porc. În acest moment, niște instituții ale statului de drept au o mare problemă”, a spus Mircea Badea în „pasa” dintre „Sinteza Zilei” şi emisiunea sa, „În gura presei”.

ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT: Reamintim că B365.ro a scris AICI despre faptul că ROBERT TURCESCU a fost înaintat la gradul de colonel de către fostul Ministru al Apărării, generalul Gabriel Oprea, alături de alţi jurnalişti. Conform listei publicate, Robert Turcescu nu avea niciun grad înainte de această „promovare”. Citește mai multe despre COLONELUL SUB ACOPERIRE-ROBERT TURCESCU AICI. 

„ROBERT TURCESCU a acționat la ordin. Repet: jocul acesta este foarte bizar. Sunt multe elemente complicate. Vom comenta mâine mai pe larg această mocirlă a prefăcătoriei în care se scaldă niște tărâturi care pretind a fi forme de viață umane. Îmi este foarte scârbă”, a adăugat Mircea Badea în emisiunea „În gura presei”.

CITEȘTE ȘI: ROBERT TURCESCU, COLONEL SUB ACOPERIRE: De luni renunț la emisiune. Da, am fost ofițer-acoperit 

Pe logul propriu, Mircea Badea scrie: „Delirul mistic gigibecalic in care a intrat porcul este de un grotesc absolut. Am ras totusi: „Numai Dumnezeu stie cine e Robert Turcescu!”.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button