BAZAR

Mircea Badea, ameninţat de interlopi, i-a cerut ajutorul chestorului Pavel Abraham

Mircea Badea a anunțat pe Facebook că este amenințat de interlopi. Badea a enumerat ‘două posibilităţi prin care ar putea ac ționa: „mă duc la instituţii sau vorbesc cu nişte cetăţeni din UE, din Bulgaria” și a cerut sfatul chestorului Pavel Abraham, potrivit gândul.info.

‘Mă ameninţă nişte interlopi şi nu ştiu ce să fac. Au fost deranjaţi de nişte comentarii pe teme sportive pe care le-am făcut eu şi ei reacţionează ca interlopii. Problema este că au două clase mai puţin ca trenul şi când scriu ceva cu ‘ne-am’, scriu ‘neam’.

Interlopii mă ameninţă prin intermediari sau pe Facebook, că acum totul e pe online. Şi pe mine, şi pe familia mea. Aşa fac interlopii, ameninţă şi familia. Există două posibilităţi: să mă duc la instituţiile statului, cum ar fi Parchetul, să îl ia pe interlop, să îl reeduce, să înveţe să scrie sau să vorbesc cu nişte cetăţeni din UE, din Bulgaria, care au zis că şi ei vor să păţească la fel ca mine? Ce să fac?”, a întrebat Badea.

”Singura soluţie este să reclamaţi, să aşteptaţi vreo doi ani, apoi să vă liniştiţi. Serios acum, trebuie să reclamaţi, nu vă faceţi singur justiţie”, i-a răspuns Pavel Abraham.

„Primesc amenintari prin intermediari de la interlopi. Nu mi-e frica de Basescu, dar sunt lesinat de spaima ca ma ameninta niste cretini cu patru clase si un picior in parnaie. Altfel, imi dau seama ca sunt inadecvat cand folosesc apelativul domn in legatura cu unii pe care nu-i taie capul decat sa-mi injure familia. Parca doar eu as avea familie…In sfarsit, ca sa vorbesc pe limba lor, mictionez (ma pis) pe amenintarile voastre”, a mai scris Badea pe Facebook.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button