BAZAR

Mircea Badea își înjură fanii de pe Facebook

Într-o postare recentă pe Facebook, Mircea Badea ţinea să menţioneze că nu este „zână” şi că va reacţiona împotriva celor care îl înjură. „Daca mai si intra sa injure un cetatean cu care nu are nicio treaba se poate astepta la atentie din partea injuratului. Am inteles ca unii dintre voi sunteti zane. Asta pentru ca nu incasati tiruri de laturi din partea unora carora nu le-ati facut nimic. Eu nu sunt zana. Si nici nu ma intereseaza deloc plozii ai caror parinti care ma injura aleg sa-i posteze PUBLIC”, a scris Badea, potrivit evz.ro.

Mihaela Petrescu a reacţionat decent la postarea lui Mircea Badea. „Sa inteleg ca toata lumea are plozi? Doar tu vei avea copil?”, a intrebat ea. Reacţia realizatorului Antena 3 a venit în scurt timp. „Petrescu Mihaela sa intelegi ca esti proasta de puti”.

Reacţia Mihaelei Petrescu la replica lui Mircea Badea a fost una decentă. „Multumesc frumos, Mircea Badea, …muream si inca nu primisem calificativul asta… pacat, te urmaream cu interes desi mai dadeai pe de laturi…dar, vorba tatii: nu-i cere omului mai mult decat are…”

Alte reacţii violente

Mihaela Petrescu nu este singura victimă a vedetei de la Antena 3. Alţi doi oameni care au îndrăznit să reacţioneze faţă de manifestările lui Badea, au fost înjuraţi cu brutalitate.

 

Însă Mircea Badea a avut grijă mai înainte să şteargă mesajele celor care l-au deranjat atât de tare. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button