”Miracol”, circulă tramvaiul 1 pe Bd Vasile Milea. Reacția bucureștenilor la vederea vehiculului, după un an și jumătate. Cum s-a circulat în prima zi

24 oct. 2022
6013 Afișari
”Miracol”, circulă tramvaiul 1 pe Bd Vasile Milea. Reacția bucureștenilor la vederea vehiculului, după un an și jumătate. Cum s-a circulat în prima zi

Bucureștenii au testat pe cont propriu cum au circulat tramvaiele 1,10 și 11 care au revenit de astăzi în circulație pe linia de tramvai de pe Bd Vasile Milea (actual Doina Cornea) și au relatat ce au observat.

”Miraaaaacoool!!! Circulă tramvaiul pe Vasile Milea!!!”, este reacția de bucurie/ironie a unui bucureștean pe grupul de Reclamații STB (fostul RATB) București, acolo unde mai multe persoane au postat ce au constatat în prima zi de funcționare a tramvaielor după aproape un an și jumătate în care linia a fost în reabilitare.

Sursa FOTO: Grupul de Reclamații STB (fostul RATB) – Facebook

În jurul orei 8.00 au început să apară și problemele, un călător a postat că a stat 20 de minute să vină tramvaiul 1 în condițiile în care frecvența ar trebui să fie la maxim 10 minute, dimineața.

”Ce Dumnezeului se întâmplă cu transportul public? De 20 minute stau și aștept tramvaiul 1 ?! Am urcat este full și în tramvai și în statie. (…) Va provoc sa circulați și voi cei de la conducere cu stb ul. Să ajungeți la munca dimineața și seara acasă plini de spume, poate așa ne înțelegeți mai bine.”, a scris fără să-și cenzureze limbajul și nervii, un alt călător.

Altcinva îndeamnă la calm, ”Linia 610 nu va plăcea. Linia 1 nu va place. În fiecare. Zi altceva nu aveți de făcut?? Decât reclamatii zi de zi?? Asta este traficul în Bucuresti.”, spune acesta.

Am întrebat reprezentanții STB dacă au fost perturbări de circulație, însă conform dispeceratului STB, ”s-a circulat în parametrii normali”.

”Nu am înregistrat dereglari de ritmicitate”, a fost informația oferită de dispeceratul STB, care înregistrează dacă sunt evenimente de trafic și dereglari în circulație.

De luni, STB a reorganizat transportul public, având în vedere finalizarea lucrărilor de modernizare a căii de rulare a tramvaielor de pe Bd. General Paul Teodorescu şi Bd. Doina Cornea (care formează fostul Bd. General Vasile Milea), precum și a rețelei de contact pentru troleibuze din zona intersecţiei Str. Răzoare/Şos. Panduri.

Își mai recomanăm și:

Cookies