Miracol! Au reapărut palmierii prin București, acum la Ghenele 2.0 ale dlui. Negoiță. Cele mai simpatice bancuri photoshopate cu palmieri din acest sezon

21 feb. 2024
4980 Afișari
Miracol! Au reapărut palmierii prin București, acum la Ghenele 2.0 ale dlui. Negoiță. Cele mai simpatice bancuri photoshopate cu palmieri din acest sezon
Miracol! Au reapărut palmierii prin București, acum la Ghenele 2.0 ale dlui. Negoiță. Cele mai simpatice bancuri photoshopate cu palmieri din acest sezon | Sursa foto: Facebook - Cetățean Sector 3/F. Clatea

Au reapărut palmierii în Sectorul 3! Nu, nu sunt reali, ca cei de la Hala Laminor sau cei plantați în fața PS3, ci este doar o imagine cu iz de ironie făcută în photoshop, adusă lucrărilor făcute de administrația publică în cazul ghenelor îngropate, proiect care a început în iulie 2023.

Palmierii care rezolvă problemele administrației

Imaginea a apărut pe grupul de Facebook „Cetățean Sector 3”, alături de următorul mesaj:

S-au reparat și noile ghene.

„Cu o floare nu se face primăvară”, cum nici cu un palmier nu se repară gropile, trotuarele cu pavele puse după un așa-zis plan bine făcut sau alte lucrări executate prost în Sectorul 3.

Din imagine observăm că pavelele gri care împrejmuiesc pubelele îngropate au fost montate în valuri. Nici cele roșii nu par să arate mai bine, rândurile de lângă ghene luând-o puțin la vale.

Sursa foto: Facebook - Cetățean Sector 3/F. Clatea
Sursa foto: Facebook – Cetățean Sector 3/F. Clatea

Acest lucru a fost semnalat și de o altă persoană, în cazul altei ghene din Sectorul 3.

La poza asta deja pe spate, unde sunt pavelele roșii, 3-4 rânduri au luat-o la vale. La prima ploaie o să le înghită pământul.

Sursa foto: Facebook - D. Iorga
Sursa foto: Facebook – D. Iorga

Aducem aminte și de palmierul care a răsărit printre câțiva saci de gunoi, puși lângă o ghenă îngropată:

Proiectul „pubela îngropată” a început în iulie 2023

Robert Negoiță anunța, pe 6 iulie 2023, începerea proiectului „pubela îngropată” pentru colectarea selectivă a deșeurilor în Sectorul 3. De atunci, în mai multe zone s-au deschis adevărate șantiere, unele nesemnalizate, pentru îngroparea containerelor.

Primarul îi informa atunci pe locuitorii sectorului că vor fi instalate un total de 1.000 de astfel de pubele. Totodată, pentru a le face loc, edilul transmitea că vor fi desființate 800 de locuri de parcare, lucru care i-a nemulțumit pe cetățeni.

Negoiță promitea soluții, astfel încât niciun șofer să nu fie afectat de pierderea vreunui loc de parcare.

Proiectul pentru implementarea punctelor de colectare selectivă în S3 este realizat cu fonduri europene nerambursabile.

Au fost aprobați aproximativ 50 de milioane de euro pentru această investiție, necesară pentru colectarea selectivă a deșeurilor.

Cookies