Minutele revoltătoare: un bărbat care nu purta mască a fost pus la pământ de polițiști, sub ochii și spre disperarea copilului său VIDEO

12 mart. 2021
3420 Afișari
Minutele revoltătoare: un bărbat care nu purta mască a fost pus la pământ de polițiști, sub ochii și spre disperarea copilului său VIDEO

Un clip scandalos a devenit viral în Cehia, după ce un bărbat care nu purta mască a fost pur și simplu pus la pământ chiar în fața copilului său de polițiști. Ca și în România, și în Cehia masca este obligatorie pe stradă.

Un incident șocant a avut loc în Cehia, după ce un bărbat a fost pus la pământ de doi polițiști în fața propriului copil, ce părea să fie extrem de mic ca vârstă. După ce imaginile au devenit publice, oamenii legii au primit un val de reacții negative pentru gestul lor.

Imaginile sunt scandaloase

Poliția din orașul Uherské Hradiště se confruntă cu un val de critici, după ce o intervenție brutală asupra unui bărbat care nu purta mască a ajuns pe rețelele sociale și a devenit în scurt timp virală, scrie Prague Morning.

Bărbatul din imaginile de mai jos mergea pe trotuar cu copilul său când a fost oprit de polițiști și apoi pus la pământ. Cu toate acestea, este filmat doar momentul în care este pus efectiv la pământ și nu știm ce s-a întâmplat înainte.

Oamenii au fost indignați, mai ales că o asemenea scenă s-a petrecut în fața copilului care, vizibil speriat, începe să plângă și se refugiază în brațele unei trecătoare

Ce spun autoritățile

Bărbatul ar fi refuzat în mod repetat să se legitimeze și să poarte mască și ar fi încercat să plece, susțin polițiștii. Incidentul este acum investigat. Atenție, imagini cu impact emoțional.

Cehia este prima țară din Europa care anul trecut a impus obligativitatea măștilor. Acum, înregistrează un vârf al infectărilor cu noul coronavirus, cu cea mai mare rată de incidență din lume, așa că am putea spune că situația este disperată.

Cookies