Minunea din Sâmbăta Mare din București. Cine sunt polițiștii care au salvat-o pe femeia care voia să se sinucidă în Lacul Morii

16 apr. 2023
657 Afișari
Minunea din Sâmbăta Mare din București. Cine sunt polițiștii care au salvat-o pe femeia care voia să se sinucidă în Lacul Morii
Minunea din Sâmbăta Mare din București. Cine sunt polițiștii care au salvat-o pe femeia care voia să se sinucidă în Lacul Morii. Sursa foto: Facebook

Trei polițiști de la Secția 21 din București au făcut o adevărată minune cu câteva ore înainte de slujba de Înviere când au salvat-o din Lacul Morii pe o femeie care dorea să-și pună capăt zilelor. Pe numele lor Nicușor, Eri și Ștefăniță, cei trei polițiști nu au ezitat nicio secundă și au sărit în apă pentru a o salva pe femeie.

Trei polițiști din București au înfăptuit o adevărată minune în Sâmbăta Mare, cu doar câteva ore înainte de slujba de Înviere. Aceștia au salvat de la înec o femeie care intrase îmbrăcată în Lacul Morii pentru a-și pune capăt zilelor.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane

Minunea din Sâmbăta Mare din București. Cine sunt polițiștii care au salvat-o pe femeia care voia să se sinucidă în Lacul Morii

Identitatea celor trei dari și mai multe imagini cu acestea au fost postate pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol, care le-a adus pe această cale doar cuvinte de laudă lui Nicușor, Eri și Ștefăniță.

„Sfânta sărbătoare a Învierii înseamnă minune. Iar astăzi cei care au înfăptuit o minune sunt cei 3 colegi ai noștri din imagini.

Pentru că nu s-au gândit nicio clipă la riscuri, Nicușor, Eri și Ștefăniță au sărit în lacul Morii din municipiul București pentru a salva o femeie care a vrut să se sinucidă.

Datorită intervenției lor, această femeie neajutorată, care a avut un moment de slăbiciune și a vrut să își pună capăt zilelor, va trăi!”

Alerta privind tentativa de sinucidere a venit prin aplicația ExistăUnErou

Un membru al comunității Infotrafic București și Ilfov a povestit cum a decurs operațiunea de salvare a femeii din Lacul Morii.

„Astăzi 15..04 in jurul orelor 18.30 am primit prin aplicația ExistaUnErou o alerta pentru un caz de suicid în zona lacului Morii, în spatele benzinăriei Lukoil de pe bulevardul Virtuții. Fiind la câteva sute de metri am ajuns în câteva minute , iar acolo doi polițiști negociau cu o persoana de sex feminin care era deja în apa pana la genunchi. La scurt timp au ajuns și alte echipaje de poliție și o mașină de pompieri.”

În momentul în care a văzut că polițiștii vin spre ea, femeia s-a speriat și a decis să sară în apa adâncă. Fără ezitare, cei trei polițiști de la Secția 21 au sărit și ei în apă imediat ca să o salveze.

„Văzând atâta agitație în apropiere, victima si-a lua avânt și s-a aruncat dispărând sub apa într-o fracțiune de secundă, timp în care fără nicio urmă de ezitare cei doi polițiști au sărit imediat în ajutorul acesteia reușind să evite o tragedie. Victima a fost urcata pe dig în zonă sigura și a fost predată echipajului SMURD care abia sosise. Astăzi eroi au fost polițiștii! Felicitări polițistului Dumitrescu Nicușor și colegului sau pentru profesionalismul și curajul de care au dat dovadă! Respect!”

CITEȘTE ȘI

Prognoză meteo specială pentru București în zilele de Paște. Ultimele informații transmise de ANM

Evenimentul „Egg Hunt” din 17 aprilie este anulat de Primăria Sectorului 2. Prognoza meteo arată că va ploua toată ziua

Comoara din Catedrala Patriarhiei: icoanele mari ale catapetesmei, realizate în plin comunism de pictorița Casei Regale, Ottilia Oteteleșanu. Arsenie Boca i-a fost ucenic

Cookies