Minivacanță pentru copii la Târgul „Poveste de Crăciun” din București. Opera Comică are un program special în decembrie

01 dec. 2022
358 Afișari
Minivacanță pentru copii la Târgul „Poveste de Crăciun” din București. Opera Comică are un program special în decembrie
Minivacanță pentru copii la Târgul „Poveste de Crăciun” din București. Opera Comică are un program special în decembrie. Sursa foto: Opera Comică pentru Copii

Cei mici sunt așteptați în această săptămână de minivacanță la Târgul „Poveste de Crăciun” din București, organizat de Opera Comică pentru Copii. Instituția are un program special toată luna decembrie.

Minivacanță pentru copii la Târgul „Poveste de Crăciun” din București

În această minivacanță (perioada 30 noiembrie – 4 decembrie), Târgul „Poveste de Crăciun” este deschis publicului în intervalul orar 10:00 – 20:00. Acesta se află în curtea OCC (Opera Comică pentru Copii) din București.

Intrarea în Târgul „Poveste de Crăciun” este liberă. Pentru participarea la activități este necesară achiziționarea de tichete, disponibile la Magazinul OCC, la Casa de Bilete OCC și în spațiile special amenajate din incinta Târgului. Un tichet costă 3 lei.

Lista activităților:

  • Derdeluș – 1 tichet / coborâre,
  • Carusel – 3 tichete / persoană / tură (5 minute),
  • Trenuleț – 3 tichete / persoană / tură (o plimbare),
  • Zbor cu sania – 18 tichete / tură (două persoane o dată),
  • Jucării mecanice – 2 tichete / jucărie / tură,
  • Colțul Foto – 3 tichete / fotografie,
  • Fabrica de împachetat cadouri – 2-10 tichete / cadou (în funcție de dimensiuni),
  • Atelierele Spiridușilor – 5-15 tichete, în funcție de atelierul ales.
Sursa foto: Opera Comică pentru Copii
Sursa foto: Opera Comică pentru Copii

Opera Comică are un program special în decembrie

În luna decembrie, Opera Comică pentru Copii își așteaptă publicul cu spectacole de tradiție, atât la sediu, cât și în Aplicația Opera Copiilor.

Cel mai așteptat titlu la final de an, spectacolul „Poveste de Crăciun” se joacă la sediu cu casa închisă, de șase ori, pe 17 și 18 decembrie. După epuizarea biletelor la spectacol, OCC a adăugat în program și proiecția filmului „Poveste de Crăciun”, pe 21 decembrie, de la 18:30, în Sala Mare. Acest titlu se află la a noua ediție și poartă semnătura regizorală a maestrului Cristian Mihăilescu, transmite OCC.

Opereta „Joc și Rock” gratuit în aplicația Opera Copiilor de Ziua Națională a României

Joi, 1 Decembrie 2022, spectacolul este difuzat gratuit în aplicație. „Joc și Rock” prezintă povestea Anicăi și a lui Leonaș, care hotărăsc să fugă de rudele care îi împiedică să își unească destinele. Unchiul fetei, Ispravnicul, îi caută cu o ceată de jandarmi, prin toată pădurea. Moș Corbu, înțeleptul, dar și hâtrul satului, o convinge pe tânăra țărancă Dochița s-o ascundă pe Anica, în timp ce Leonaș ia din nou calea munților. În fruntea jandarmilor urmăritori se află Bujor, iubitul Dochiței, dar și un conștiincios om de arme.

Opera „Motanul încălțat” gratuit în aplicația Opera Copiilor de Moș Nicolae

În aplicația Opera Copiilor, cadourile continuă în luna decembrie, cu difuzarea gratuită a unui titlu de operă foarte apreciat în rândul copiilor, pe muzica lui Corneliu Trăilescu, „Motanul încălțat”.

Baletul „Alice în Țara Minunilor” gratuit în aplicația Opera Copiilor de Revelion

Pe 31 decembrie 2022, indiferent unde s-ar afla, spectatorii OCC pot viziona gratuit baletul „Alice în Țara Minunilor”, în regia și coregrafia Corinei Dumitrescu.

Cookies