MINIVACANȚA DE 1 MAI, la mare: Programul complet al evenimentelor organizate pe litoral

de:
28 apr. 2014
1 Afișari
MINIVACANȚA DE 1 MAI, la mare: Programul complet al evenimentelor organizate pe litoral

1 MAI LA MARE: Ca de obicei, sezonul estival 2014 începe la 1 Mai, cu tradiţionala paradă a litoralului românesc, care porneşte şi se opreşte apoi din/în parcarea de la Aqua Magic, scrie cugetliber.ro. În intervalul orar 10.00 – 14.30, pe traseul Mamaia-Năvodari-Constanţa-Eforie-Constanţa-Mamaia, parada va reuni autobuze etajate, Carul prietenilor Facebook, peste 30 de maşini de epocă, motociclete, maşini de la Raliul Deltei, Fanfara Raja etc.

1 MAI LA MARE: De asemenea, tot pe 1 Mai, în Mamaia, între orele 19.00 – 21.00, pe scena special amenajată pe plaja din zona Cazino Mamaia va avea loc un spectacol multietnic de muzică şi dansuri. Vor participa la spectacol Ansamblul Folcloric Brâuleţul Dobrogean, Ansamblul Fluria al comunităţii armâne din Constanţa, Ansamblul Elpis al comunităţii elene din Constanţa şi Andreea Olariu, anunţă reprezentanţii Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, conform romaniatv.net.

1 MAI LA MARE: Imediat după spectacolul de pe scenă se va lansa şi filmul oficial al staţiunii Mamaia şi spotul „Descoperă România: priveşte cu sufletul şi ascultă cu inima”. În încheiere: un spectaculos show de lasere şi o lansare de sute de lampioane pe cerul staţiunii Mamaia, deasupra mării. De asemenea, cluburile au pregătit şi ele surprize una şi una pentru cei care le vor trece pragul.

1 MAI LA MARE: În staţiunile Năvodari, Eforie şi Costineşti vor avea loc eve-nimente similare. Astfel: Năvodari – 1 mai 2014 – în Tabăra Delfinul programul artistic va începe la ora 11.00 şi se va încheia în jurul orei 20.00. Nu vor lipsi artişti ca What’s Up, Axinte, Lorenna, Violeta Constantin, Autentic, Sylvie şi alţii. Iar asta nu e tot. Lista surprizelor este una mult mai mare.

1 MAI LA MARE: În Eforie Sud turiştii şi localnicii sunt aşteptaţi pe 1 mai în Parcul Primăriei, acolo unde îi aşteaptă o expoziţie de antichităţi, iar între orele 17.00 – 20.30 se pot bucura de muzică şi dans pentru copii, precum şi de un concert Nadir (Vocea României). La 20.30 este programat un show cu lasere.

1 MAI LA MARE: La Costineşti avem, pe 2 mai, pe plaja Costineşti – zona Obelisc – jocuri sportive, pe plajă, spectacol cu trupe de folk şi rock, artişti solo etc., iar la 20.30, bineînţeles, un show de lasere.

Cookies