Ministrul Culturii, Puiu Haşotti, a avut probleme cardiace. Două echipaje SMURD au intervenit

de:
01 sept. 2012
0 Afișari
Ministrul Culturii, Puiu Haşotti, a avut probleme cardiace. Două echipaje SMURD au intervenit

UPDATE 13:39 Ministrul Culturii, Puiu Haşotti va rămâne internat la Spitalul Floreasca, au declarat pentru gândul reprezentanţii unităţii sanitare. „Ministrul a avut un puseu de tensiune. O perioada va rămâne internat în spital pentru a fi supus mai multor investigaţii”, a precizat  dr. Manuela Guran, medic la UPU-SMURD Floreasca.

Sâmbătă dimineaţă, înaintea şedinţei de Guvern, Haşotti a ieşit din sala de şedinţă, împreună cu ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, potrivit Mediafax.

Cei doi miniştri s-au întâlnit pe hol cu premierul Victor Ponta. „Vedeţi că întârzii puţin, mă duc cu domnul Cepoi să îmi facă un control, mă înţeapă inima”, i-a spus Haşotti premierului, care a intrat în sala de şedinţe. Puiu Haşotti îşi ţinea o mână în dreptul inimii.

În scurt timp, la Palatul Victoria au sosit două echipaje SMURD care i-au făcut câteva investigaţii ministrului Culturii. Ulterior, acesta a plecat de la Palatul Victoria cu maşina sa la Spitalul Floreasca, unde i se fac investigaţiile necesare după ce a avut o criză hipertensivă.

Cookies