Ministrul Transporturilor, ultimatum constructorilor de pe autostrada A3 şi centura Bucureşti

de:
08 mai 2017
0 Afișari
Ministrul Transporturilor, ultimatum constructorilor de pe autostrada A3 şi centura Bucureşti

Întâlnirea a fost convocată după ce vineri, 5 mai, Răzvan Cuc şi directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Ştefan Ioniţă, au desfăşurat controale inopinate pe şantiere.

Cuc s-a declarat foarte numulţumit de modul în care se desfăşoară lucrările pe şantierele din jurul Bucureştiului, inclusiv de pe centură, şi a anunţat luarea unor măsuri extreme pentru remedierea problemelor.

La discuţii de luni, ministrul a subliniat că este dezamăgit de mobilizarea constructorilor şi le-a solicitat în mod direct să-şi respecte termenele contractuale pentru finalizarea lucrărilor. El a adaugat că pentru rezolvarea acestor probleme, constructorii trebuie să ţină legătura cu reprezentanţii CNAIR.

„Vă rog să luaţi foarte în serios ceea ce vă spun. Este un ultimatum. Statul român este un partener onest. Eu nu voi tolera nicio scuză în cazul în care nu vă faceţi treaba. Dacă vă blocaţi undeva vă rog să comunicaţi CNAIR, pentru rezolvarea situaţiilor apărute. Eu am cerut şi colegilor de CNAIR să fie eficienţi. Aveţi termene, vă rog făceţi-vă treaba la timp. Eu personal voi inspecta derularea lucrărilor, pentru că infrastructura rutieră este un sector prioritar„, a declarat Răzvan Cuc, în cadrul comunicatului.

La rândul său, directorul general al CNAIR a cerut rezolvarea mai rapidă a problemelor.

Iar unde sunt probleme, acestea să fie rezolvate într-un timp cât mai scurt, respectiv două săptămâni şi nu în şase luni de zile. Important este ca proiectele să fie bine realizate, problemele tehnice să fie asumate şi rezolvate. Astfel, cine greseşte, trebuie să şi remedieze”, a atras atenţia Ştefan Ioniţă.

Cookies