Ministrul Transporturilor, reacţie după acuzaţiile angajaţilor CNADNR: „Revoluţionari de serviciu”

de:
05 apr. 2016
0 Afișari
Ministrul Transporturilor, reacţie după acuzaţiile angajaţilor CNADNR:

„Nu este decât un director, restul sunt foşti directori. Vreau să vă spun că sunt revoluţionari de serviciu. Au contestat toate celelalte conduceri, inclusiv a mea. Nu vreau să intru în detalii. Înţeleg dorinţa umană de a ocupa o funcţie de conducere. Nu înţeleg aplombul cu care poţi să critici structura şi reţeaua de autostrăzi a României, când e opera muncii tale din ultimii ani şi vii şi critici un om care a venit de 3-4 luni pentru că toate autostrăzile au probleme„, a declarat Dan Costescu, citat de Mediafax.

El a fost invitat la audieri în cadrul Comisiilor reunite de Transporturi din Parlament.

„Este în zona demagogiei. Curăţenia în CNADNR continuă. Vom vedea strigăte de genul acesta în continuare. Nicio operaţie nu se face fără durere. Vom face acest lucru. Sper ca toată lumea să aprecieze rezultatele, dar această operaţie – evaluarea personalului continuă. A început de la conducere, va continua până la nivelul de jos„, a adăugat ministrul Transporturilor.

Mai mulţi angajaţi şi foşti angajaţi ai CNDNR şi-au arătat luni nemulţumirea faţă de situaţia drumurilor din România şi au acuzat că, în schimb, se construiesc drumuri inutile, menite să deservească pensiuni turistice sau vile ale unor persoane importante, prefecţi, foşti prefecţi, avocaţi etc.

Cookies