Elisabeta Lipă, reacţie la dezvăluirile Mariei Olaru: Știu, Marie, că așa e, dar nu trebuie să spui!

de:
03 iun. 2016
1 afișări
Elisabeta Lipă, reacţie la dezvăluirile Mariei Olaru: Știu, Marie, că așa e, dar nu trebuie să spui!

Mai mult, aceasta a adăugat că în cazul în care aceste lucruri ar fi fost adevărate, ele nu trebuiau tipărite pentru că „alungă copiii de la gimnastică”, scrie gsp.ro.

Nu aveau ce să caute aceste pasaje, era bine să nu fi apărut în carte. (…) Și chiar dacă am fost lovită, eu nu o să spun! Dacă mă călcau în picioare sau m-ar fi călcat în picioare, astăzi dacă aș fi fost întrebată despre asta nu aș fi răspuns niciodată!„, a spus Elisabeta Lipă.

Potrivit jurnaliștilor de la Gazeta Sporturilor, în spatele camerelor de filmat, ministrul i-ar fi dat dreptate Mariei Olaru: „Știu, Marie, că așa e, dar nu trebuie să spui!„.

Ca urmare a acestor declarații, realizatorul TV Dorin Chioțea a anunțat că va demisiona din funcția de consilier personal al ministrului Tineretului și Sportului. Acesta a spus că nu se poate asocia cu cele spuse de Lipă.

Ca urmare a declaratiilor doamnei ministru Elisabeta Lipa, imi anunt public DEMISIA din functia de CONSILIER PERSONAL al dansei. Luni voi face demersurile oficiale. Ii sunt prieten apropiat si stiu ca e o mama devotata, un parinte exceptional, o sotie model. Regret cuvintele sale, sunt convins ca nu reflecta gandirea dumneaei. La randul meu, sunt persoana publica, jurnalist care critica astfel de derapaje si tata a trei copii. Nu pot sa ma asociez cu aceasta situatie nefericita.

PS Alte comentarii in plus nu doresc sa mai fac„, a scris Chioţea pe Facebook.

Cookies