Ministrul Sănătății rămâne în funcție. Dan Barna: „Există o susținere față de Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății”

12 apr. 2021
245 Afișari
Ministrul Sănătății rămâne în funcție. Dan Barna: „Există o susținere față de Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății”

La finalul ședinței de luni a coaliției, Dan Barna, co-președintele Alianței USR-PLUS, a declarat: „Mesajul este foarte simplu: coaliția merge mai departe”. În cadrul ședinței s-au discutat cele mai recente tensiuni, apărute din cauza gestionării epidemiei de COVID-19 în România.

Ministrul Sănătății rămâne în funcție

Dan Barna a afirmat că scopul coaliției este îndeplinirea programului de guvernare, iar poziția lui Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății nu este pusă în pericol.

„Continuăm în aceeași structură, pentru că este foarte important ca acest guvern să-și îndeplinească programul de guvernare”, a spus Dan Barna după ședința coaliției, potrivit Digi24.

Co-președintele Alianței USR-PLUS a declarat că nu s-a pus problema revocării ministrului Sănătății.

Dan Barna: „Există o susținere față de Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății”

„Există o susținere față de Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății. Vlad va continua la Ministerul Sănătății. Obiectivul este ca obiectivele din programul de guvernare să devină realitate”, a spus Barna.

A doua moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost depusă luni, de către Partidul Social Democrat. În document, PSD îi reproșează ministrului evoluțiile „dramatice” ale pandemiei, lipsa măsurilor de sănătate publică, evacuarea Spitalului Foișor sau încălcarea regulilor de combatere a pandemiei impuse populației, conform sursei citate.

„Am discutat astăzi în Biroul Politic Național despre situația absolut revoltătoare de la Spitalul Foișor. Am decis ca astăzi să depunem o nouă moțiune simplă împotriva ministrului sănătății. Ținând cont de gravitatea situației, cerem Biroului Permanent al Camerei Deputaților ca în această săptămână să fie dat votul pe această moțiune simplă”, a declarat Marcel Ciolacu.

Cookies