ARHIVA B365

Ministrul Sănătăţii, audiat în Parlament: Nu îmi dau DEMISIA

„Nu cred că demisia mea rezolvă această problemă”, a spus ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, în contextul în care deputatul ALDE Grațiela Gavrilescu și deputatul PSD Călin Potor i-au cerut demisia, relatează Agerpres.  

„Să mergeți la Cluj pe specialitatea dumneavoastră și calitatea de ministru să o lăsați să o desfășoare altcineva, un manager”, i-a transmis Gavrilescu. La rândul său, deputatul social-democrat Călin Potor a afirmat că ar vrea ca ministrul să își prezinte demisia. „Problema mea este când își dă demisia domnul ministru. Eu aș vrea să și-o dea astăzi”, a spus deputatul.

Ulterior audierilor, întrebat într-o conferință de presă dacă își va prezenta demisia în cazul în care va trece moțiunea simplă pe sănătate, ministrul Patriciu Achimaș-Cadariu a răspuns: „O să povestim atunci, dacă trece”.

Ministrul a susținut că își asumă în totalitate problemele de comunicare, iar dacă va trebui să răspundă pentru acest lucru o va face cu „dragă inimă”.

Ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, declara, miercuri, înainte de a merge în Parlament, că se simte ”frustrat” că nu are rezultate la ancheta desfășurată în cazul copiilor internați la Spitalul „Marie Curie” cu sindrom hemolitic-uremic. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button