ȘTIRI

Ministrul Sănătății promite bolnavilor de cancer că vor avea citostatice fără sincope tot anul

Ministrul Eugen Nicolăescu şi preşedintele Alianţei Pacienţilor Cronici din România (APCR), Cezar Irimia, au prezentat duminică, într-o conferinţă de presă, bilanţul „realizărilor” din cele trei luni de la semnarea protocolului de colaborare între Ministerul Sănătăţii şi APCR, transmite Mediafax.

„Vreau să subliniez că un parteneriat semnat, în urmă cu trei luni, cu o asociaţie, dacă este urmărit, dacă se lucrează cu consecvenţă şi profesionalism, cu responsabilitate, se pot obţine şi rezultate”, a declarat ministrul Sănătăţii.

Eugen Nicolăescu şi Cezar Irimia le-au promis bolnavilor de cancer că până la sfârşitul anului nu vor mai fi sincope în aprovizionarea cu citostatice, iar dacă unele produse vor lipsi, pentru acestea vor exista alternative.

Nicolăescu a adăugat că „programul de cancer a trecut astăzi dintr-o fază de boală cronică, într-o anume formă de convalescenţă”.

„Mai are câteva crize acute, sperăm să le potolim şi să intrăm într-o fază de normalitate în perioada imediat următoare”, a spus Eugen Nicolăescu


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button