Ministrul Mediului apare în interceptările din dosarul Ion Stan

de:
28 nov. 2012
0 Afișari
 Ministrul Mediului apare în interceptările din dosarul Ion Stan

Biroul Permanent al Camerei a luat, miercuri, act de cererea de avizare a arestarii lui Ion Stan.

DNA a cerut ridicarea imunităţii deputatului Ion Stan, acuzat că ar fi cerut bani unui om de afaceri pentru cheltuieli în campania electorală. În schimb, deputatul ar fi promis că îşi va folosi influenţa pentru obţinerea unor contracte cu statul, conform realitatea.net.

Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor se va reuni, joi, pentru a întocmi un raport privind solicitarea de încuviinţare a arestării preventive a deputatului PSD Ion Stan, un plen al forului putând avea loc săptâmâna viitoare.

„Am avut un Birou Permanent generat de cazul Ion Stan, am stabilit procedura standard, până pe data de 1 decembrie, este data maximă la care Comisia juridică trebuie să prezinte raportul Biroului Permanent. În momentul în care vom avea raportul, vom convoca plenul. (…) Nici nu putem (stabili o dată exact a plenului – n.red). De principiu, probabil că săptămână viitoare. Procedura este foarte clară. Comisia juridică are un termen de 5 zile, până pe 1 decembrie, să elaboreze raportul, dacă îl elaborează mai repede, o să demarăm procedura mai repede, totul depinde de raportul de la Comisia juridică”, a spus secretarul Camerei Deputaţilor Georgian Pop.

Totodată, Pop a precizat că PSD nu îl poate obliga pe Ion Stan să-şi dea demisia din Parlament, apreciind că „demisia este un act unilateral

Cookies