ARHIVA B365

Ministrul Finanțelor Darius Vâlcov: „Nu am demisionat din Guvern!”

„Nu am demisionat”, a spus Valcov, , ca reactie la informatiile aparute in spatiul public conform carora acesta s-ar fi retras din Guvern, informeaza Hotnews.ro.

In cursul zilei de sambata, dupa ce Darius Valcov a fost audiat, vineri seara, de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) in calitate de suspect, in spatiul public au aparut informatii ca acesta ar fi demisionat din postul de ministru.

In acelasi timp, mai multi comentatori politici au apreciat ca Valcov ar trebui sa demisioneze.

Tot sambata, co-presedintele PNL Alina Gorghiu a scris, pe Facebook, ca premierul Victor Ponta ar trebui sa-i solicite demisia de onoare ministrului Finantelor, Darius Valcov, intrucat un membru al Executivului urmarit penal nu poate avea decat o contributie negativa la imaginea Romaniei.

Ministrul Finanţelor, Darius Vâlcov, este urmărit penal pentru trafic de influență, infracțiune săvârșită în perioada în care era primar în Slatina. Procurorii DNA susțin că Vâlcov a primit, în perioada 2010-2013, aproximativ 2 milioane de euro de la administratorul unei firme care i-a propus, în prealabil, să-i ofere sprijin în câștigarea unei licitații publice, urmând ca el să-i ofere, la schimb, 20% din valoarea sumelor încasate prin contract. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button