ȘTIRI

Ministrul Drulă l-a felicitat pe directorul Metrorex: ”Un cartel se destructurează cu ranga”

Ministrul Drulă l-a felicitat pe directorul Metrorex după acțiunea de astăzi a acestuia în care Ștefan Paraschiv a încercat să deschidă cu ranga ușa unui magazin de la metrou.

Ministrul Drulă l-a felicitat pe directorul Metrorex. „Un cartel se destructurează cu ranga” – este reacția ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, după ce astăzi a început evacuarea spațiilor comerciale de la metrou, făcând referire la gestul directorului Metrorex, Ștefan Paraschiv, care a încercat să deschidă cu ranga ușa unui magazin.

”Acțiunile de azi sunt ultima zvâcnire a mafiei”, a mai spus Ministrul Transporturilor, referindu-se la magazinele de la metrou.

„Legea este legea şi, unde este lege, nu e tocmeală. Metrorex a început eliberarea spaţiilor comerciale care ocupau domeniul public ilegal”, a spus Drulă, conform Digi24, într-o conferință de presă la Guvern.

Ministrul Drulă l-a felicitat pe directorul Metrorex

„Este un om curajos, care şi-a asumat o misiunea grea la Metrorex. Am văzut comentarii despre folosirea de către directorul general a unei răngi. Da, un cartel se destructurează cu ranga şi-l felicit pentru un act de asumare şi curaj”, a adăugat el.

Despre liderul USLM, Ion Rădoi, Drulă a spus că este „lider de cartel”.

„Acţiunile de astăzi şi scandalul făcut de oamenii liderului de cartel Rădoi sunt o ultimă zvâcnire a mafiei. A putut toată lumea să vadă că blocarea ilegală a metroului bucureştean a fost o acţiune de tip cartel pentru păstrarea sursei puterii ilicite. Acea epocă s-a terminat”, a adăugat ministrul.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button