ESENTIAL

Ministrul de Interne, în control la Serviciul Permise din Bucureşti

„Îi aşteptăm şi pe colegii de la Finanţe să vedem dacă programul lor e acelaşi cu al nostru”, a spus ministrul, referindu-se la faptul că ghişeele de la SPCRPCIV s-au deschis la ora 7.00, iar cele de la Trezorerie, unde se plătesc taxele pentru aceste servicii, funcţionează începând cu ora 8.30.

Întrebat dacă oamenii au început să îşi facă programări online, ministrul a spus că a văzut că sunt momente în care sistemul nu funcţionează, precizând că şi el a încercat duminică seară să vadă dacă funcţionează, dar că au fost şi persoane care au reuşit să se programeze.

El a spus că softul abia a fost implementat, în acest weekend, astfel că mai pot fi unele probleme.

„Începând de astăzi, încet-încet sperăm să intrăm în normalitate”, a spus Tudorache, arătând că este posibil ca unele persoane să îşi fi făcut programări doar pentru a vedea dacă funcţionează sistemul.

Ministrul de Interne a mai spus că cei 60 de angajaţi care au fost detaşaţi de la Ministerul de interne la Serviciul Permise au fost deja instruiţi, sâmbătă şi duminică, ce trebuie să facă, precizând că aceştia vor asigura partea de ghişeu, acolo unde nu este nevoie de o specializare ieşită din comun.

El a mai spus că speră să poată ajungă zilnic la Serviciul Permise, în această săptămână, pentru a face verificări.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button