Miniştrii cabinetului Cioloş discută, luni, bugetul pe 2016

de:
23 nov. 2015
0 Afișari
Miniştrii cabinetului Cioloş discută, luni, bugetul pe 2016

BUGET 2016. În cadrul reuniunii informale de luni după-amiază, ministrul de Finanţe, Anca Dragu Paliu, va prezenta o analiză privind alocările bugetare pe ministere. Potrivit premierului, a fost realizat un calendar etapizat de discuţie pe buget, cu obiectivul de a-l finaliza până în jurul datei de 10 decembrie.

În acest weekend a avut loc prima întâlnire informală a miniştrilor din cabinetul Cioloş, când premierul desemnat a anunţat priorităţile programului de guvernare pentru 2016, una din acestea fiind planul de acţiuni sectoriale pe fiecare domeniu în parte.

BUGET 2016. „Am discutat despre planul de acţiuni sectoriale pe fiecare domeniu în parte ce ar urma să fie finalizat şi depus la Parlament o dată cu bugetul. Am solicitat fiecărui ministru să identifice ce este de făcut în perioada următoare. A doua categorie de decizii a vizat ce continuăm din proiectele începute, ce anume ne putem asuma şi ce proiecte noi putem aplica”, a declarat Dacian Cioloş, la finalul reuniunii de sâmbătă cu noii miniştri ai cabinetului său. 

Acesta a adăugat că a mai discutat cu noii miniştri 3 teme prioritare pentru anul care vine:

– temă privind dezvoltarea economică

– temă privind reforma administraţiei

– temă care vizează România în UE: ce aşteptăm şi ce aducem noi în UE.

BUGET 2016. „Urmează să constituim grupuri de lucru în Guvern. Şi azi a avut loc o primă întâlnire pe tema dezvoltării economice cu domnul vicepremier Costin Borc”, a menţionat Cioloş.

Miniştrii cabinetului Cioloş au semnat declaraţii de integritate

BUGET 2016. Premierul Dacian Cioloș a informat, duminică, că miniștrii Cabinetului său au semnat o declarație de integritate pe proprie răspundere, precizând că nu le-a impus acest lucru, ci le-a recomandat, pentru că este important să dea un semnal că anumite criterii de integritate trebuie să fie respectate de toată lumea.

Cioloş anunţă că va reface fotografia oficială cu miniştrii cabinetului său

BUGET 2016. După ce a fost criticat că a poziţionat în spate doamnele ministru din cabinetul său, în prima fotografie făcută cu miniştrii săi, premierul desemnat Dacian Cioloş a anunţat că va reface această poză.

Cookies