ARHIVA B365

Autostrada spre Ploieşti, gata în decembrie. Doar de la Centură încolo

Reprezentanţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), care gestionează lucrările la Autostrada A3, aflată în subordinea Ministerului Transporturilor, au declarat, pentru HotNews.ro, că autostrada fi terminată, în acest an, numai până la Șoseaua de Centură. Segmentul de drum, de 6 km, dintre Bucureşti şi Șoseaua de Centură va fi finalizat cel mai devreme abia peste un an şi patru luni. Astfel, pentru a accesa viitoarea autostradă A3, şoferii din Capitală vor fi nevoiţi să ajungă pe Șoseaua de Centură de pe drumurile existente, care, de foarte multe ori, sunt aglomerate.

Porţiunea de 55 km din autostrada A3, dintre Șoseaua de Centură Bucureşti şi Ploiesti (55 km) va fi inaugurată în ultima lună a acestui an, dar pentru cei şase km de drum şoferii mai au de aşteptat pentru că în prezent CNADNR încă se ocupă de exproprieri.

Deşi Sectorul A3 Bucureşti – Șoseaua de Centură ar putea ajuta mult la decongestionarea traficului de pe DN1 şi de pe Șoseaua Pipera-Tunari, ar permite şi accesul rapid din nordul şi nord-estul Capitalei către Centura de Nord şi va deservi cel mai mare flux de persoane şi autoturisme este ultimul segment de drum care va fi finalizat.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button