Ministerul de Externe lansează o avertizare referitoare la o companie aeriană germană

de:
12 feb. 2015
0 Afișari
Ministerul de Externe lansează o avertizare referitoare la o companie aeriană germană

Iată comunicatul MAE remis redacției B365.ro – Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau se deplasează pe teritoriul Republicii Federale Germania despre faptul că asociaţia piloţilor companiei Germanwings a anunţat organizarea unei greve, în intervalul 12.02.2015-13.02.2015, orele 00:00 – 24:00.

În perioada precizată, toţi pasagerii sunt rugaţi să contacteze compania aeriană înaintea efectuării călătoriei, pentru a se informa cu privire la eventualele modificări ale orarului de zbor, şi să ia în calcul posibilitatea de a petrece un timp mai îndelungat în aeroport, din cauza unor dereglări ale programului de zbor şi întârzieri.

Cetăţenii români, pasageri ai acestei companii, sunt sfătuiţi să urmărească evoluţia situaţiei pe site-ul oficial al Germanwings, https://www.germanwings.com/de/informieren/flugstatus.html.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să consulte site-urile de specialitate şi să urmărească site-ul MAE, la rubrica „Sfaturi, alerte de călătorie” (http://www.mae.ro/travel-alerts), pentru informaţii actualizate, înainte de a se deplasa în străinătate.

Cookies