Ministerul Culturii va relua concursul de proiecte de management pentru Biblioteca Naţională

de:
30 apr. 2019
2 Afișari
Ministerul Culturii va relua concursul de proiecte de management pentru Biblioteca Naţională

După prima etapă, selecţia dosarelor de concurs, în urma căreia au fost admise 4 proiecte – rezultat afişat pe 23 aprilie – MCIN a anunţat la finalul săptămânii trecute că a fost constatată „nerespectarea angajamentelor cuprinse în declaraţia privind confidenţialitatea şi imparţialitatea” a unuia dintre membrii comisiei.

„În conformitate cu prevederile art. 6 alin. (3) din Regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului de proiecte de management organizat pentru Biblioteca Naţională a României, aprobat prin Ordinul Ministrului Culturii şi Identităţii Naţionale nr. 2137/2019, Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale va relua procedura de concurs de proiecte de management pentru ocuparea postului de manager al Bibliotecii Naţionale a României”, se arată într-un anunţ publicat pe site-ul instituţiei.

Noul calendar pentru concursul de proiecte de management, care va fi organizat pentru Biblioteca Naţională a României, va fi adus la cunoştinţa publică în perioada următoare.

Manager interimar al BNaR este, din luna ianuarie, Carmen Mihaiu. Înaintea ei, Maria Răducu a deţinut această funcţie, fiind numită în octombrie 2017.

 

Cookies